LAAT JE INSPIREREN DOOR DE NIEUWE ROLGORDIJNCOLLECTIE VAN SUNWAY® EXCLUSIEVE RAAMBEKLEDING

Rolgordijn, de klassieker voor je raam

Niets fijner dan met je cappuccino op de bank je net gerestylede huis bekijken, terwijl de lentezon je interieur binnen schijnt. Maar ook de lentezon kan al te fel en te warm worden. Zorg dan dat de juiste raambekleding voor je raam hangt. Het rolgordijn blijft een klassieker in het interieur. Een rolgordijn past namelijk in ieder interieur, of je nou een superstrak, scandinavisch of een landelijk interieur hebt.

Het rolgordijn blijft een klassieker in het interieur. Een rolgordijn past namelijk in ieder interieur, of je nou een superstrak, scandinavisch of een landelijk interieur hebt. In de nieuwe rolgordijncollectie van SUNWAY® vind je ruim 300 stoffen. Er zijn uni stoffen en stoffen met een mooie structuur. Er zijn stoffen met een natuurlijke uitstraling en met een rijke uitstraling.

Zoek jij nieuwe raambekleding? Laat je dan eens inspireren door de nieuwe rolgordijncollectie van SUNWAY®.

Wil jij ook kleur in je interieur?

De collectie bevat heel veel kleur, want kleur maakt je interieur. Kies voor pastels of mooie vergrijsde tinten. Kijk maar eens wat kleur doet voor jouw interieur.  Kies voor een rustige basis in je slaapkamer en combineer dit met een geel rolgordijn en gele accessoires.
Gegarandeerd dat jij met een zonnige stemming wakker wordt. En voor de kinderkamer kies je een mooi roze of stoer blauw rolgordijn. Wedden dat jouw kind zich helemaal thuis voelt in zijn

of haar slaapkamer? Maar ook de woonkamer mag lekker in kleur hoor. Kleur hoeft niet druk te zijn. Als je de basis rustig houdt en met kleuraccenten werkt of bijvoorbeeld met één gekleurde muur, dan behoud je de rust.
En wil jij liever een rolgordijn in een naturel kleur, dan kan dat natuurlijk ook. Alle naturelkleuren van wit, beige tot taupe, tot grijs en zwart zitten in deze collectie en jouw favoriete tint zit er zeker bij.

Alle naturelkleuren van wit, beige tot taupe, tot grijs en zwart zitten in deze collectie en jouw favoriete tint zit er zeker bij.

Bepaal zelf je lichtinval

Wat bepalend is voor de lichtinval is de transparantie van je rolgordijn. Transparante rolgordijnen filteren het licht mooi. De felheid van het licht wordt minder, maar je woonkamer verwelkomt nog wel de lentezon. Een dichte stof zorgt ervoor dat je privacy krijgt. Overdag stroomt het licht binnen, maar ’s avonds sluit je je rolgordijnen en sluit je je af van de buitenwereld. Niemand die jou ziet.

Zie hier het verschil tussen dag en nacht.

Als je een rolgordijn in je werkkamer hangt, is een screenstof heel geschikt. Screenstof zorgt ervoor dat je geen hinderlijke schittering op je beeldscherm krijgt. Zo kan jij prima werken op een zonnige dag. En natuurlijk zijn er ook de verduisterende rolgordijnen. Die doen het erg goed in de zomer, bijvoorbeeld in

je slaapkamer. Zijn de avonden erg lang en licht? Met een verduisterend rolgordijn heb je daar geen last van. De slaapkamer wordt goed donker en jij (of je kind) slaapt heerlijk. En heb jij een dakraam op zolder? Ook dan is een verduisterend rolgordijn een uitkomst.

PerfectFit® rolgordijn voor draai-kiepramen

Heb jij een kunststof of aluminium draai-kiepraam, waarin je niet kan boren? Geen probleem. Wij hebben het perfecte rolgordijn daarvoor: PerfectFit®. Dit rolgordijn is eenvoudig te monteren door toepassing van magneetstrip. Er hoeft dus niet geboord te worden in het raamkozijn. PerfectFit® wordt gemonteerd in een afneembaar raamwerk, wat het wassen van de ramen makkelijk maakt.

SUNWAY® rolgordijn

De SUNWAY® standaard ligt hoog en het standaard rolgordijn heeft een chique uitstraling. Een standaard rolgordijn wordt voorzien van design steunen en een onderlat in de kleur Pearl Chrome en wordt gecompleteerd met een metalen ketting. Behalve de kleur Pearl Chrome kan gekozen worden voor deze hardware onderdelen in de kleuren wit, zwart, lavagrijs en de nieuwe stoere Gun metal grey. Behalve een kettingbediening biedt SUNWAY® ook rolgordijnen met een motorbediening.

Zo kun jij vanuit je luie stoel één rolgordijn of meerdere rolgordijnen tegelijk bedienen. Natuurlijk kunnen je SUNWAY® rolgordijnen ook geïntegreerd worden in jouw Smart Home. SUNWAY® producten kunnen bijvoorbeeld gekoppeld worden aan Somfy®, TaHoma of Homey. En dan kan jij je rolgordijnen bedienen vanaf je Smartphone, zelfs als je op je werk zit of als je op vakantie bent.

Groot rolgordijn, lichte bediening

SUNWAY® rolgordijnen kun je in allerlei maten krijgen. Ook in grote maten. Rolgordijnen van groot formaat zijn vaak lastig te bedienen. Maar die van SUNWAY® niet, want die bevatten veerondersteuning. Zo bedien jij zelfs het grootste rolgordijn met het grootste gemak.

Loop eens binnen bij een SUNWAY® showroom en laat je daar inspireren door en informeren over de nieuwe SUNWAY® rolgordijncollectie of over de andere raambekledingsproducten van SUNWAY® of vraag hier de nieuwe inspiratiebrochure aan.