Mooi & makkelijk

De apparaten in ons interieur worden steeds slimmer: de tv, je Sonos muzieksysteem, je verlichting, je koffiezetapparaat en de thermostaat. Ook SUNWAY® raambekleding kan voorzien worden van gemotoriseerde bediening en prima geïntegreerd worden in een Smart Home.  

Wat kan een Smart Home voor jou betekenen?

Een Smart Home kan helemaal afgestemd worden op jouw gewoontes en levensstijl. Dat doe je door persoonlijke scènes in te stellen: 
Je wekker is het signaal voor de verlichting om zachtjes aan  te gaan en je rolgordijn te openen. 
Gebruik een slimme stekker en je koffiezet-apparaat maakt automatisch een cappuccino, voor een goede start van jouw dag. 
Klaar voor je werkdag? Je Smart Home laat je weten of je huis goed afgesloten is en of je niets hebt aan laten staan.Voordat je thuiskomt gaat de verlichting automatisch aan, de thermostaat zorgt voor een aangename temperatuur en de raambekleding gaat omhoog. 
Klaar voor je tv-avond? Bedien je tv en home cinemaset met 1 druk op de knop en creeer met je slimme verlichting en je raambekleding een fijne bioscoopsfeer. 
Klaar voor een goede nachtrust? Je Smart Home houdt je huis in de gaten, sluit de raambekleding automatisch en zorgt ervoor dat je wekker de volgende dag weer afgaat. Een Smart Home zorgt dus voor veel comfort. 


Wat kan SUNWAY® raambekleding betekenen in jouw Smart Home?

Raambekleding is een grote sfeermaker in je interieur. Welk type raambekleding jij ook kiest: Duette® Shades, houten jaloezieën, rolgordijnen of vouwgordijnen… Ze passen allemaal in jouw Smart Home. Automatische raambekleding bespaart je naast tijd ook geld.

  • Tijdig je raambekleding te sluiten in de winter zorgt voor een betere isolatie en daardoor voor een lagere energierekening. Vooral met SUNWAY® Duette® Shades kan dit een fijne besparing opleveren.
  • Met gemotoriseerde raambekleding heb je geen loshangende koorden meer, wat zorgt voor een kindveilige omgeving.
  • Door de automatisering komt er geen hand aan te pas en blijft je raambekleding langer mooi.
  • Als je op vakantie bent kun je het openen en sluiten van je raambekleding inplannen. Koppel dit aan je smart verlichting en zo lijkt het alsof je huis altijd bewoond is. Dat geeft een veilig gevoel.


Comfort met één druk op de knop

Alle slimme apparaten kunnen bediend worden door middel van een app van de leverancier. Maar het kan allemaal eenvoudiger. SUNWAY® raambekleding kan je koppelen met zogenaamde Smart Home hubs, zoals bijvoorbeeld de Somfy® TaHoma Switch of Homematic IP (EASE® Smart blinds). Met deze Smart Home systemen kan je SUNWAY® raambekleding samenwerken met andere sllimme producten, zoals Philips Hue verlichting, je Sonos muzieksysteem en je Google Nest thermostaat. Bediening van je hele Smart Home gaat dan via één app op je smartphone, thuis en op afstand. Om het nog makkelijker te maken is het ook mogelijk om je Smart Home door middel van spraak aan te sturen, met bijvoorbeeld Google Assistant.


Lees alles over de mogelijkheden van SUNWAY® raambekleding in jouw Smart Home op de Smart Home pagina op onze website of loop eens binnen bij een SUNWAY® showroom bij jou in de buurt.


Bovenstaande staat ook in Stek Magazine nummer 01-2023. Dit is een online woonmagazine in de vorm van een interieur app. Iedere 3 maanden verschijnt er een nieuwe uitgave met nieuwe wooninspiratie. Waar je ook bent, je hebt altijd wooninspiratie voor jouw stek bij de hand!

De app is gratis te downloaden uit de Apple App Store of Google Play Store. SUNWAY®staat in editie 01-2023 van Stek Magazine.