De SUNWAY® Horizontale Jaloezieën collectie biedt de perfecte combinatie van sfeer en functionaliteit. Geen ander product biedt een betere daglichtregulering dan Horizontale Jaloezieën.

Onze modellen

Deze collectie Horizontale jaloezieën biedt een aantal bijzondere modellen, ieder met hun eigen functionele eigenschappen en toepassing. Ook is er een ruime keuze in bedieningsvormen.

 • Standaard jaloezie

  De standaard jaloezie is leverbaar met
  16 mm, 25 mm, 50 mm en 70 mm lamellen en wordt geleverd met ladderkoorden. 

 • Design jaloezie

  De SUNWAY® Design jaloezie is een jaloezie met een strakke moderne look. De design elementen bestaan uit een aluminium koof, aluminium onderlat met ingeschoven lamel en bijpassende aluminium tuimelstang.

 • Megaview jaloezie

  De Megaview™ jaloezie sluit als een standaard 25 mm jaloezie, maar door gepatenteerde techniek ontstaat bij het openen een extra grote doorkijk zoals bij de 50 mm jaloezie.

 • Duoview jaloezie

  Duoview is ontwikkeld voor de toepassing waarbij het onderste deel gesloten en het bovenste deel geopend is (of andersom). Ideaal voor een computerwerkplek aan het raam zodat u geen hinder heeft van het zonlicht. 

 • Multicolour jaloezie

  In deze jaloezie kunt u kleurwisselingen (Multicolour) toepassen binnen één jaloezie door gebruik van 2 of meer (max. 5) kleuren lamellen. Leverbaar in 16 mm, 25 mm, 50 mm en 70 mm lamelbreedte.

 • Dakraam jaloezie

  Jaloezie van 25 mm voor dakramen met een maximale hellingshoek van 45º.
  Ze worden geplaatst op het draaiende raamdeel, de lamellen worden getuimeld door middel van een draaiknop en de jaloezie kan in hoogte worden versteld door de onderlat te verplaatsen. 

 • FrameFit jaloezie

  FrameFit is ontwikkeld voor kunststof en aluminium ramen. Door toepassing van magneetstrip hoeven geen gaten in het kozijn geboord te worden. Daarnaast is de afneembaarheid van het frame van het raam een groot voordeel, indien de ramen gewassen moeten worden.

 • TruFit™ jaloezie

  TruFit™ ingespannen modellen zijn toepasbaar voor rechte ramen of deuren en draai-kiepramen met een hellingshoek van maximaal 15°. Ze kunnen direct op het glas gemonteerd worden zonder te boren of te schroeven.

 • Frontfix jaloezie

  Frontfix jaloezieën worden ingebouwd tussen glaslatten en zijn geschikt voor deuren en (draai-kiep) ramen tot 15° positie. De bediening zit links of rechts door middel van een witte kunststof ketting (monocommando) voor zowel optrekken als tuimelen.

Horizontale Jaloezieën met 4 lamelbreedtes

De SUNWAY® Horizontale Jaloezieeën collectie biedt 4 lamelbreedtes:

 • 16 mm

  elegant en subtiel

 • 25 mm

  tijdloos mooi

 • 50 mm

  in combinatie met ladderband een echte designklassieker

 • 70 mm

  voor een robuuste uitstraling

Gemotoriseerde bediening

Naast koord-, ketting- en handbediening kunnen de SUNWAY® Horizontale Jaloezieën worden geleverd met gemotoriseerde bediening. Hierbij heeft u de keuze uit een batterijmotor, een accumotor, een bedrade 24V en 230V motor. 

Kiest u voor gemotoriseerde bediening? Dan is het mogelijk om uw horizontale jaloezie te koppelen aan een Smart Hub zoals Homey. Kijk voor meer informatie op onze Smart Home pagina

Verschillende uitvoeringen en bedieningsvormen

Bij de verschillende lamelbreedtes horen verschillende bedieningsvormen.

Standaard bediening

De standaard bediening is beschikbaar voor zowel de 16 mm en 25 mm jaloezieën als de jaloezieën met een lamelbreedte van 50 mm en 70 mm. Deze jaloezieën beschikken over zowel een tuimelkoord als een aluminium bedieningsstang. 

Standaard bediening

Standaard bediening

Eindloos ketting

Met de metalen eindloos ketting kunt u de jaloezie zowel optrekken als tuimelen. Het kettinghuis is voorzien van kindveilige break-away techniek. Zo kunnen kinderen niet verstrikt raken in de ketting. Eindloos ketting is beschikbaar voor alle jaloezieën.

Kettingsysteem Break-away

Eindloos ketting

LiteRise® bediening

LiteRise® is de meest eenvoudige manier van jaloezie bediening. Door middel van de metalen handgreep kunt u de jaloezie op en neer bewegen, geopend, gesloten of getuimeld. LiteRise® is beschikbaar voor 25 mm jaloezieën. 

LiteRise® video

LiteRise® handgreep

Top-Down/Bottom-up

Top-Down/Bottom-up is bedienbaar van boven naar beneden en andersom. Dit zorgt voor optimale lichtinval en optimale privacy. Top-Down/Bottom-up is beschikbaar voor de 16 mm en 25 mm jaloezieën.

Top-Down/Bottom-up gesloten

Top-Down/Bottom-up geopend

Elektrisch 24V & 230V

Elektrische bediening is beschikbaar voor jaloezieën in iedere lamelbreedte. De geïntegreerde motor bevindt zich in de bovenbak en bediening gaat via een schakelaar of een afstandsbediening. 24V elektrische bediening is beschikbaar voor alle lamelbreedtes, 230V alleen voor 50 mm en 70 mm.

Elektrische bediening standaard

Elektrische bediening design

Bijzondere modellen voor geavanceerde daglichtregulering

De mogelijkheden in daglichtregulering zijn groot met horizontale jaloezieën. Welke vorm van daglichtregulering u ook wenst, wij bieden het geschikte model. Daarnaast zijn Horizontale Jaloezieën goed toepasbaar in bijzondere ramen als dakramen of ramen met een schuine zijde.

Bekijk de mogelijkheden zelf

Alle kleuren en stoffen hebben een ander effect op de sfeer in huis. Bezoek onze DigiStudio en ontdek het zelf!

Naar de DigiStudio

Bent u op zoek naar Horizontale Jaloezieën?

 • Perfecte combinatie van sfeer en techniek
 • Jaloezieën in alle kleuren van de regenboog
 • Bijpassend ladderband- en koord
 • Ook geschikt voor dakramen
Waar te koop?
 • Fraai afgewerkt
 • Geavanceerde daglichtregulering
 • Strakke, moderne look
 • Kindveilige bediening