Wilt u uw raambekleding bedienen vanuit uw luie stoel? Dan is een afstandsbediening dé bedieningsvorm voor u.
De stijlvolle Pebble® biedt de perfecte combinatie van design en functionaliteit en is leverbaar in verschillende kleuren.
De voordelen van bediening door middel van een afstandsbediening zijn legio:

  • U bedient al uw raambekledingsproducten met één druk op de knop.
  • Op de Pebble® afstandsbediening kunnen tot 12 producten aangesloten worden.
  • Bedien alle producten los, per groep óf allemaal tegelijk.
  • Met de voorkeurstoets kunt u maar liefst twee voorkeursposities programmeren. Stuur uw product met één druk op de knop naar voorkeurspositie 1 en met twee drukken op de knop naar voorkeurspositie 2.
  • Knoppen voor het kantelen van horizontale of verticale jaloezieën zodat u de lamellen exact op de door u gewenste stand kunt plaatsen. Met dezelfde knoppen regelt u ook de Top Down/Bottom Up functionaliteit van Plissé en Duette® shades. 
  • De afstandsbediening is leverbaar in wit en zwart, de Pebble (houder) is leverbaar in 10 verschillende kleuren.

Smartphone & Smart Home bediening

Uw hele huis besturen via uw smartphone. Ooit science fiction maar nu werkelijkheid. Er zijn al tal van geautomatiseerde en aanstuurbare producten die niet meer weg te denken zijn. Denk aan Philips Hue verlichting, Sonos geluidssysteem, of Netflix kijken via Chromecast. Alles wordt aangestuurd via een app op uw smartphone of via spraakcommando’s met behulp van slimme assistenten als Google Assistant of Amazon Alexa.
Ook raambekleding maakt met PowerView® Automation onderdeel uit van uw Smart Home en is te bedienen en te automatiseren.


Door uw huis te automatiseren met PowerView® Automation beschermt, bespaart en ontzorgt u uzelf nog meer. Denk aan het koppelen van uw raambekleding aan uw TV-scenario, uw temperatuurregeling, sensoren voor lichtinval of scenario’s voor wakker worden of slapengaan. Bespaar tijd, energie en dus geld!
Om uw raambekleding op afstand te kunnen bedienen, of deel te laten uitmaken van uw Smart Home heeft u een zogenaamde Gateway nodig. De Gateway (Pro) biedt centrale aansturing binnen het PowerView® netwerk en heeft u nodig voor:

  • Besturing op afstand (via RemoteConnect™)
  • Verbinding met Smart Home systemen