Het is februari en de lente is nog ver weg. Maar als het buiten niet warm is, dan brengen we gewoon het warme gevoel naar binnen met de nieuwe Houtcollectie van SUNWAY®, want hout is dé natuurlijke sfeermaker in ieder interieur.

De nieuwe SUNWAY® Houtcollectie bestaat uit houten jaloezieën en Woodweave blinds. Woodweave blinds zijn rol- en vouwgordijnen van geweven hout. De nieuwe Houtcollectie bevat maar liefst 200 kleuren.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn een aanwinst in iedere woonruimte. Ze creëren direct warmte, of dat nou in je woonkamer, slaapkamer, home office, badkamer of keuken is.

De Memphis serie biedt heel veel mogelijkheden
Vanzelfsprekend zijn houten jaloezieën leverbaar in mooie natuurlijke houttinten. Deze passen perfect in de natuurlijke woonstijl. In combinatie met veel planten en natuurlijke materialen creëer je eenvoudig jouw eigen oase binnenshuis.

Daarnaast zijn houten jaloezieën ook leverbaar in de mooie basic tinten als matzwart, wit, grijs en taupe. Met deze kleuren creëer je een fijne basis waaraan jij jouw eigen accenten kan toevoegen.

Maar wist je dat houten jaloezieën ook in meer uitgesproken lakkleuren leverbaar zijn? Denk hierbij aan blauw, groen of geel of zachte pasteltinten. Of wat dacht je van metallic kleuren als zilver, goud en koper en brons? Dan maak jij van jouw houten jaloezie een echte eyecatcher. Met bijpassende glimmende accessoires voeg jij

glamour toe aan jouw paleisje. De Memphis serie omvat maar liefst 140 kleuren beits en lak met een matte, zijdemat of hoogglans finish. De Memphis serie heeft jaloezieën met 50 mm en 70 mm lamelbreedte. Het Memphis programma is gemaakt van duurzaam hout en is FSC-gecertificeerd.

Bamboe jaloezieën
Nieuw in de SUNWAY® Houtcollectie is de serie Bamboo. Bamboe is een houtachtige grassoort die snel groeit. Het is duurzaam, relatief licht in gewicht en heel sfeervol.

De slanke Bamboo jaloezieën zijn leverbaar in een 50 mm lamelbreedte en zijn leverbaar in mooie natuurlijke en vergrijsde beitstinten.

Bamboe is een houtachtige grassoort die snel groeit. Het is duurzaam, relatief licht in gewicht en heel sfeervol.

Houten jaloezieën in vochtige ruimtes
Wil jij graag een houten jaloezie in een vochtige ruimte als je badkamer plaatsen? Ook daar is een oplossing voor. Onze Detroit serie biedt jaloezieën van kunststof, maar met een fraaie houtstructuur die niet van echt hout te onderscheiden is.

Dat maakt deze jaloezie geschikt voor vochtige ruimtes. De Detroit serie is leverbaar in natuurlijke houttinten en in de de basic kleuren als wit, zwart, grijs en taupe. Zo krijgt jouw badkamer ook een mooie warme sfeer.

De Detroit serie biedt jaloezieën van kunststof met een fraaie houtstructuur die niet van echt hout te onderscheiden is. Dat maakt deze jaloezie geschikt voor vochtige ruimtes.

Woodweave blinds
Een heel ander type houten raamdecoratie zijn de Woodweave Blinds, houten optrekgordijnen. Woodweave Blinds (letterlijk: jaloezieën van geweven hout) zijn zeer decoratief en leverbaar in drie weefstructuren en twee modellen: het rolgordijn en het vouwgordijn.

Woodweave blinds passen perfect in een beachy of Ibiza interieur, maar ook in een modern interieur staan ze mooi.
Het leuke van de Woodweave blinds is dat de kleuren dezelfde zijn als die van de Memphis jaloezieën. Daardoor kun je ze perfect combineren.

Smart comfort
Ga jij voor bedieningsgemak? Alle jaloezieën en Woodweave blinds ook gemotoriseerd leverbaar. Er zijn verschillende type motoren. Natuurlijk zijn alle elektrisch bediende jaloezieën te integreren in een Smart Home omgeving met behulp van een hub. Bediening van de jaloezie gaat dan via een app op een smartphone.

Ben jij toe aan een sfeervol en warm interieur en wil jij de nieuwe SUNWAY® Houtcollectie zelf bekijken? Loop dan eens binnen bij een SUNWAY® showroom bij jou in de buurt en laat je inspireren en adviseren. Voor meer informatie over de raambekleding collecties van SUNWAY®, kijk op de website: sunway.nl

Bovenstaande staat ook in Stek Magazine nummer 01 van 2022. Dit is een online woonmagazine in de vorm van een interieur app. Iedere 6 weken verschijnt er een nieuwe uitgave met nieuwe wooninspiratie. Waar je ook bent, je hebt altijd wooninspiratie voor jouw stek bij de hand!

De app is gratis te downloaden uit de Apple App Store of Google Play Store. SUNWAY® staat in editie 01 van Stek Magazine.

stek-apple   stek-play-store