Kleur Kleur Kleur

Een andere grote sfeerbepaler in je interieur is natuurlijk kleur. Kleur is van invloed op je humeur en je stemming. Koele kleuren als blauw en groen zorgen voor rust, geel en oranje zijn positieve kleuren waar je vrolijk van wordt en roze zorgt voor harmonie.

En ook voor raambekleding kun je naast wit, beige en grijs tegenwoordig kiezen uit alle kleuren van de regenboog, van felle of juist donkere kleuren tot natureltinten. Kleur is helemaal terug in het interieur.

Interieurbeurzen

Alle grote interieurbeurzen, zoals de Salone del Mobile in Milaan en Maison & Objet in Parijs, waren kleurrijk dit jaar. Alles kan en alles mag. Waar voorheen de interieur basis naturel moest zijn en kleur vaak alleen in de vorm van accessoires toegepast werd, is het nu helemaal anders.

Ook de grote items als banken, kasten en zelfs keukens bekennen nu kleur. En je raambekleding doet gewoon mee. SUNWAY® biedt met de nieuwe Duette® Color on Demand Shadess collectie de keuze uit maar liefst 800 kleuren!

Kies een ruimte en een kleurswatch. 

Color on Demand

Duette® Shades bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Behalve dat Duette® Shades decoratief zijn geeft deze structuur het product een aantal effectieve en functionele eigenschappen: Ze zijn isolerend en je kunt op stookkosten besparen in de winter. In de zomer reduceren ze de warmteopname, dus je huis blijft koeler. En bovendien zorgen ze voor een verbeterde akoestiek in huis, fijn als je een harde vloer hebt. Het fijne van Duette® Shades is dat ze in ieder interieur passen, van landelijk tot industrieel.

Hoe werkt het?

In de collectie zit een kleurenwaaier met  800 kleurstalen. Daaruit kies je de kleur die het best bij jouw interieur past. Houd de kleurenwaaier eenvoudig bij je muur, bank, keuken of kussentjes en kies de perfect bijpassende kleur. En dat gaat van licht tot donker en van wit tot felle kleuren voor bijvoorbeeld de kinderkamer. 800 kleuren, daar zit jouw kleur zeker bij! Je kunt in deze collectie kiezen uit een lichtdoorlatende en verduisterende stofkwaliteit, dus er is een geschikte Duette® Shade voor iedere ruimte, ook voor de (kinder)slaapkamer. De achterzijde van je Shade is altijd wit, dus ook al wordt jouw huis van binnen een kleurexplosie, van buitenaf heeft je raambekleding een rustige, uniforme uitstraling.

De kleuren van 2019

Ben jij een trendvolger en ga jij voor de kleuren van 2019? Of je nu gaat voor Flexa’s Spiced Honey, Histors Night Watch of de trendkleuren van Pantone, in onze kleurenwaaier kom je alle bijpassende kleuren tegen. Kijk zelf wat kleur voor een interieur doet met de SUNWAY® Kleurconfigurator. De 48 kleuren die hier geselecteerd zijn kun je zelf live bekijken in de SUNWAY® Showroom bij jou in de buurt. Deze kleuren zijn namelijk als echt stofstaal gebundeld in 4 swatches. Dan kan je zien hoe een kleur eruitziet op de stofkwaliteit die jij gekozen hebt.

Kijk hier voor de dichtstbijzijnde SUNWAY® Showroom bij in jou in de buurt. Daar kun je dan natuurlijk ook alle andere raambekledingscollecties van SUNWAY® bekijken, die overigens ook allemaal kleur bevatten.

Eerst inspiratie opdoen? Check onze website sunway.nl