Het is hartje winter. Buiten is het koud en guur en ons huis is de veilige, warme haven.
Wat veel mensen niet beseffen is hoeveel sfeer en warmte raamdecoratie kan bijdragen aan een  interieur.

Welke raambekleding?

Denk bijvoorbeeld aan houten jaloezieën. Hout is een echte sfeermaker. Hout creëert warmte en maakt een interieur meteen behaaglijk. Denk vooral aan de natuurlijk houttinten, maar ook de mooi geverfde kleuren in donkere tinten als grijs en zwart voegen warmte toe.

Lichtinval en privacy kunnen perfect geregeld worden met houten jaloezieën. Open de jaloezieën om de mooie winterse taferelen te bekijken of sluit de jaloezieën om je lekker af te zonderen van de wereld.

Maar SUNWAY® biedt nog een andere raambekleding van hout:  vouw- of rolgordijnen van geweven hout, de SUNWAY® woodweave blind. Deze brengen instant sfeer in je interieur.

Een ander mooie “winterraamdecoratie” zijn vouwgordijnen. Voor de vouwgordijncollectie hebben wij samengewerkt met stoffenleverancier Kendix®. De rijke stoffen met intense kleuren zorgen direct voor een warme sfeer. Maak het helemaal af met een bijpassend of juist contrasterend gordijn uit de Kendix® gordijncollectie.

Bespaar op je stookkosten

Wil je behalve sfeer aanbrengen ook nog echt geld besparen op je stookkosten?
Dan zijn de Duette® Shades jouw product.

De honingraatstructuur van dit product werkt isolerend, waardoor je daadwerkelijk kunt besparen op je stookkosten. We hebben een energiebesparingscalculator, waarmee je je besparing kunt berekenen. Klik hier om de berekening te maken. 

Bovendien zorgen Duette® Shades ook voor een verbeterde akoestiek in je interieur. Dat komt mooi uit als jij op je luie zondagmiddag lekker hard je Spotify aan hebt.

Duette® Shades zijn leverbaar in heel veel kleuren en is ook te krijgen in top-down/bottom-up uitvoering. Zo kun je het winterzonnetje lekker binnenhalen, terwijl niemand je hoeft te zien terwijl jij in je onesie door het huis loopt.

Bekijk de foto’s om inspiratie voor je winterinterieur op te doen.