Haal het beste uit je huis

Elektrisch bediende raamdecoratie, zonwering, rolluiken, terrasschermen of garagedeur maken het leven thuis een stuk comfortabeler en gemakkelijker. Door hier een Smart Control (ofwel Smart Home Hub), zoals de TaHoma® switch, aan toe te voegen open je een wereld van nieuwe mogelijkheden.

De producten van Somfy helpen je het beste uit jouw huis te halen. TaHoma switch bevrijdt je van terugkerende, alledaagse taken en voegt nieuwe functies toe aan jouw huis. Verrijk je dagelijkse ervaring en bespaar tijd zodat je je kunt concentreren op zaken waarvan je houdt

Gehaast door het hele huis rennen om al mijn apparaten af te sluiten en uit te schakelen is zo’n tijdverspilling! Ik wil een oplossing die alles centraal voor mij regelt.

Creëer & start je eigen routines in één keer

TaHoma® switch is een Smart Control, met 2 knoppen waarmee je eenvoudig je eigen scènes start. Elke knop is afgestemd op jouw dagelijkse routines. De meest complete Smart Control-oplossing is gemakkelijk te bedienen met een app en is compatibel met Somfy- en partnerproducten (zoals SUNWAY® raambekleding). Laat je huis reageren om omstandigheden zoals zon en temperatuur, bijvoorbeeld om de warmte buiten te houden. Of plan routines via een timer om een bewoonde indruk van je huis te geven. En als je handen vol hebt, bedien je eenvoudig je huis met je stem. Wel zo makkelijk!

Privacy & comfort

Creëer direct je eigen sfeer door jouw eigen scène in te stellen. TaHoma® switch sluit je je raambekleding, dimt je lichten en speelt je favoriete speellijst af om je te helpen ontspannen.

Warm & uitnodigend

Geniet van een gezellige avond met vrienden op jouw terras. Met één druk op de knop gaat de zonwering uit, schakelt de buitenverlichting aan en speel je jouw favoriete muziek af.

Begin de dag comfortabel
met een “Goedemorgen” scène

Start met één druk op de knop de “Goedemorgen” scène en kijk hoe je huis ontwaakt: de (rol)gordijnen gaan open en de verlichting past zich aan zoals je haar hebt geprogrammeerd. Eenvoudig en praktisch.

Ga naar bed met
een “Welterusten” scène

Met één druk op de knop sluiten de rolluiken
en gaan de lichten uit.