Smart Home raambekleding

Creëer een slimmer huis door het licht mooi te beheren, uw privacy te beschermen en uw huis veiliger te maken. Ease® Smart Blinds, powered by Homematic IP, zijn ontworpen voor uw manier van leven en bieden comfort, gemak en veiligheid voor elk raam en elke ruimte in uw woning. U hoeft geen smart home specialist te zijn. Creëer op basis van uw individuele behoeften en

levensstijl persoonlijke instellingen (scènes) die passen in uw dagelijkse activiteiten. Regel de lichtinval in uw huis automatisch. Of u nu op natuurlijke wijze wakker wilt worden met ochtendlicht, de middagzon wilt temperen of ‘s nachts uw raambekleding sluit voor een behaaglijk en veilig gevoel, Homematic IP stelt uw raambekleding automatisch in op basis van uw voorkeuren. Zelfs wanneer u niet thuis bent.

Bedien uw raambekleding via de gratis app, een afstandsbediening of via spraakassistentie.

Het hart van uw Smart Home-systeem
Het centrum van het Homematic IP-systeem is
de hub die verbinding maakt met uw router en
vervolgens met de Homematic IP Cloud. Er is
ruimte voor 120 raambekledingsproducten
of andere apparaten in uw huis. De installatie is
zeer snel, met behulp van de gratis intuïtieve
app en is volledig gecodeerd en veilig.

Aangesloten
De Homematic IP Hub maakt draadloos
verbinding met uw thuisnetwerk, smartphone
app of afstandsbediening. De betrouwbare
radiofrequentie zorgt voor een storingsvrije
aansturing van uw raambekleding.

Klaar voor spraakassistent
Amazon Alexa, Google Home en Google
Assistant kunnen naadloos worden gekoppeld
aan het Homematic IP-systeem om uw
spraakgestuurde woonervaring te verbeteren

Thuis of elders
Waar ter wereld u ook bent, met het Homematic IP-systeem heeft u volledige controle over uw raambekleding, zelfs wanneer u lang van huis bent.

Waar ter wereld u ook bent, met het Homematic IP-systeem heeft u volledige controle over uw zonwering, zelfs wanneer u lang van huis bent.

Eenvoudige integratie van Smart Home oplossingen
Een belangrijke optie van het Homematic IP- systeem is de eenvoudige integratie met meer dan 100 Homematic IP-oplossingen voor thuis. Naast raambekleding kunt u ook apparaten toevoegen om verwarming en klimaat, beveiliging, verlichting en toegang tot het huis te regelen. Geavanceerde bediening van raambekleding wordt eenvoudig gemaakt door deze te verbinden met raamsensoren, wandschakelaars, verlichting en thermostaten. Zo heeft u een alles in één Homematic IP smart systeem.Privacy en bescherming persoonsgegevens
Uw privacy en veiligheid zijn belangrijk voor ons. Het Homematic IP smart home-systeem biedt een compromisloze gegevensbeveiliging en werd bekroond met het certificaat van uitmuntendheid door de Duitse VDE (Duitse Vereniging voor Elektrische, Elektronische & Informatie Technologie) voor zijn uitstekende protocol-, IT- en gegevensbeveiliging. En uw raambekleding heeft een eigen IP-adres volgens de nieuwste internetstandaard IPv6 voor extra bescherming.