Wat fijn dat we straks weer lekker op vakantie mogen en weer mooie reizen kunnen maken. Heerlijk een paar weken toeven in een mooi luxe hotel, om lekker op te laden. Maar hoe mooi zou het zijn om de lekkere hotelluxe sfeer in je eigen interieur toe te passen. Upgrade je eigen stek tot een vijfsterren resort en geniet het hele jaar van holiday vibes met deze tips van SUNWAY® raambekleding. Want raambekleding is misschien het laatste waar je aan denkt als je een hotelluxe sfeer wilt creëren, maar wist je dat raambekleding juist de kers op je luxe taart is?

Living in luxe lobbystijl

Ok, je hebt je woonkamer geüpgraded. Chique materialen als een rijke velours bank, zachte tapijten en heerlijke fauteuils geven je het luxe hotellobby gevoel. Welke raambekleding kies je dan om dit luxe gevoel nog sterker te maken?
Wij inspireren je graag. Met velours vouw-gordijnen voeg je instant warmte en luxe toe.

Met houten jaloezieën kun je de lichtinval perfect regelen tot standje zomer.
En Ibiza vibes creëer je in een handomdraai met Woodweave blinds, de rol- en vouwgordijnen van geweven hout.

Droom weg in je resort slaapkamer

Een luxe slaapkamer waarin jij lekker kan wegdromen creëer je door toepassing van de juiste kleuren- en materiaalmix. Maar het echte luxe hotelgevoel krijg je door je bed rijk te stylen met mooi beddengoed, veel kussens en plaids. Heb je dat gedaan? Dan maken we het af met de raambekleding.
Verduisterende Duette® shades zijn heel fijn in een slaapkamer. Ze houden je kamer koel in de zomer en houden de warmte vast in de winter.

Duette® shades zijn behalve functioneel ook decoratief en in heel veel kleuren leverbaar. Voeg een toefje goud toe in je accessoires en je waant je in je eigen 1001 nacht oase.

Tropische vibes voeg je toe met de nieuwe Bamboo jaloezieën. Drink ’s ochtends heerlijk je cappuccino in bed, terwijl je de tropische zonnestralen binnenlaat. 
Houd jij meer van een klassiek interieur? Dan zijn rolgordijnen een fijne raambekleding. Verduisterend en leverbaar in heel veel mooie kleuren. Zie jij jezelf al zitten in dit raamkozijn met je kopje thee?

Jouw eigen luxe spa badkamer

Het toppunt van luxe en verwennerij is natuurlijk de badkamer in een luxe hotel. In een thuisspa mag je ligbad natuurlijk niet ontbreken. Lukt dat niet, dan is een mooie grote regendouche een heel fijn alternatief. Met mooie zachte verlichting, planten, kaarsen en geurstokjes ben jij klaar voor je me-time.

Je raambekleding moet chique maar vooral vochtbestendig zijn. Gelukkig zijn daar Nubus Shades, de rolgordijnen van kunststof. Door de zachte lichtfiltering kom jij helemaal tot rust.
Liever in de Scandinavische spa? Dan kies je voor de Detroit jaloezieën. Dit zijn jaloezieën met de uitstraling van houten jaloezieën. Maar ze zijn van kunststof, dus vochtbestendig dus perfect voor jouw home spa. Ze zijn leverbaar in prachtige natuurlijke houttinten.

Smart hotel voor jouw gemak

Als jij in een hotelluxe huis woont, dan ga je natuurlijk voor het grootste gemak. Dat doe je door je huis Smart te maken. Als je in een slim huis of Smart Home woont, weet jouw huis precies wat jij nodig hebt. Je kunt het koffiezetapparaat aanzetten vanuit je bed. Of de lampen gaan vanzelf uit als jij het huis uitgaat. Of je SUNWAY® raambekleding gaat bijvoorbeeld automatisch dicht als het donker wordt, of juist als de zon gaat schijnen. Hoe handig is dat!

Alle gemotoriseerde raamdecoratie producten van SUNWAY® zijn gemakkelijk te integreren in je Smart Home.

Of je nu kiest voor onze Duette® Shades, houten Jaloezieën, rolgordijnen of vouwgordijnen, alle raambekleding van SUNWAY® kan uitgerust worden met een motor (bijvoorbeeld van Somfy). Zo kun jij met SUNWAY® raambekleding jouw interieur upgraden tot jouw ultieme, luxe thuishotel.

Bovenstaande staat ook in Stek Magazine nummer 02 van 2022. Dit is een online woonmagazine in de vorm van een interieur app. Iedere 6 weken verschijnt er een nieuwe uitgave met nieuwe wooninspiratie. Waar je ook bent, je hebt altijd wooninspiratie voor jouw stek bij de hand!

De app is gratis te downloaden uit de Apple App Store of Google Play Store. SUNWAY® staat in editie 02 van Stek Magazine.

stek-apple   stek-play-store