Slimme raamdecoratie die uw leven eenvoudiger en comfortabeler maakt

Een geautomatiseerde woning brengt vele voordelen met zich mee. Vanzelfsprekend biedt een slim huis gemak, maar het bespaart ook geld, tijd en energie. Met PowerView® Automation integreert u SUNWAY® raambekleding eenvoudig in uw Smart Home.

PowerView® Automation is de meest innovatieve technologie in de sector. Het laat uw SUNWAY® raamdecoratie openen en sluiten, volgens uw vooraf ingestelde, persoonlijke scènes. Volledig automatisch, of u nu thuis bent, op kantoor, of op vakantie.

Creëer de hele dag een persoonlijke ervaring, in welke ruimte u ook bent.

Stel uw persoonlijke scénes in.

PowerView® Automation beweegt mee met uw dagritme

Goedemorgen

07.00 uur
De raambekleding opent automatisch op
het tijdstip dat u wakker wilt worden.

Middagzon

Schijnt de zon en is het warm? De raamdecoratie
houdt de warmte buiten en beschermt het meubilair
tegen de felle middagzon.

Relaxen in de avond

Tegen de avond sluit de raambekleding, zodat u
zich kan voorbereiden op een relaxte avond,
in alle privacy.

Weltrusten

De raambekleding in de slaapkamer sluit en
u gaat een goede nachtrust tegemoet in een
verduisterde kamer.

De belangrijkste kenmerken

Perfecte regeling van warmte en licht

Comfort

PowerView® Automation maakt uw leven comfortabel. SUNWAY® raambekleding wordt met PowerView® Automation eenvoudig onderdeel van uw Smart Home systeem, waar verschillende slimme apparaten met elkaar samenwerken.

Bediening gaat eenvoudig via de intuïtieve app of de Pebble® design afstandsbediening. Ook kunt u de raambekleding bedienen met uw favoriete spraakassistent. PowerView® werkt met veel domoticasystemen, waarvan u er wellicht al één in huis heeft.


Veiligheid

Slimme SUNWAY® raambekleding maakt uw huis veiliger. Dankzij de gepersonaliseerde scènes opent of sluit uw raambekleding op vooraf ingestelde tijden. Hierdoor lijkt uw huis altijd bewoond, ook als u op vakantie bent. Dat geeft een veilig gevoel.

Kind- en huisdiervriendelijk

Alle SUNWAY® PowerView® raambekleding is koordloos te bedienen, dus veilig voor huishoudens met kinderen en huisdieren.

Energiezuinig

PowerView® kan gekoppeld worden aan een zon-sensor of slimme thermostaat. Zo sluit de raambekleding automatisch als het heel zonnig is en houdt u de warmte buiten in de zomer. In de winter kunt u overdag de raambekleding sluiten om de warmte juist binnen te houden. Warmte en kou ontsnapt via ramen en door de scènes voor de raambekleding goed in te stellen, kunt u de temperatuur in huis optimaal reguleren. Zo kunt u besparen op uw energieverbruik.

Flexibele voedingsopties

SUNWAY® raambekleding met PowerView® Automation is verkrijgbaar met verschillende voedingsopties, waaronder een oplaadbare accu of aansluiting op netstroom.

Powerview® App

Bedien je raamdecoratie vanaf de bank.

Powerview® automation app

Bedien uw raambekleding eenvoudig vanaf tablet of smartphone. Gebouwd op het uiterst betrouwbare Bluetooth ® Low Energy radiofrequentie (RF) protocol en voorzien van real time 2-weg communicatie tussen de raambekleding en het systeem. Met de PowerView ® Automation App kunt u de raambekleding met een simpele vingerbeweging naar specifieke posities sturen. Bedien de PowerView® raambekleding individueel, per kamer, of door het gehele huis met behulp van scènes en tijdprogramma’s, zodat de raambekleding automatisch naar uw voorkeursposities beweegt. Zo ontzorgt PowerView® Automation en past het zich moeiteloos aan uw levensstijl aan.

Powerview® gateway

Heeft u PowerView® raambekleding in het hele huis? De optionele gateway biedt extra bereik en betrouwbaarheid om ervoor te zorgen dat alle raambekleding werkt zoals u dat wilt. Met de gateway kunt u de raambekleding ook bedienen via uw favoriete spraakassistent of domoticasysteem. Met de gateway bedient u praktisch het hele huis op afstand, van waar ook ter wereld. Bedien afzonderlijke raambekledingsproducten, activeer eenvoudig scènes, maak of bewerk tijdprogramma’s en meer!

Pebble® afstandbediening

Met de optionele Pebble® design afstandsbediening kunt u met één druk op de knop één raambekledingsproduct of meerdere tegelijk bedienen. De stijlvolle Pebble® biedt de perfecte combinatie van design en functionaliteit en is leverbaar in 10 verschillende kleuren

Slimme raambekleding die uw leven eenvoudiger en comfortabeler maakt

Kies de SUNWAY ® raambekleding die perfect in uw persoonlijke interieurstijl past. Laat u ontzorgen door slimme PowerView ® Automation, stel uw persoonlijke scènes in en laat uw raambekleding automatische meebewegen met uw dagelijkse ritme.

Verbinden met andere smarthomesystemen

PowerView® Automation is compatibel met de meeste domotica technologieën die momenteel op de markt zijn, en met Apple® iOS en Android™ tablets en mobiele apparaten om de functionaliteit van uw Smart Home uit te breiden. Integreer de raambekleding met diverse bedieningsapparaten en systemen van derden, via cloudtocloud en IP-integratie. PowerView® Automation werkt o.a. met Google Assistant, Amazon Alexa en Apple® HomeKit® (binnenkort verkrijgbaar) voor stembediening van uw raambekleding.

De PowerView® App kan worden gebruikt op mobiele toestellen met Apple® iOS en Android™. Apple is een handelsmerk van Apple Inc., dat is gedeponeerd in de VS en in andere landen. HomeKit is een handelsmerk van Apple Inc. Amazon en Alexa en alle bijbehorende logo’s zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of zijn dochterondernemingen. Android is een handelsmerk van Google Inc.