Van der Wal Interieurs

Van der Wal – Interieurs is het centrum voor tijdloos, modern wonen. In onze showroom ontdekt u vooral het plezier van modern wonen. U ontmoet er heel wat internationale befaamde merken, evenals de namen van beroemde ontwerpers. Samen vormen zij de basis voor een deskundig advies: vanuit uw wensen en ideeën een creatieve oplossing voor uw interieur bedenken.

Een groot en ruim assortiment

We heten u van harte welkom in onze grote showroom aan de rand van Leerdam. Hier vindt u een groot aanbod meubels, vloeren, verlichting, behang en raamdecoratie van bekende merken. Ga in gesprek met een van onze kundige adviseurs. We nemen uitgebreid de tijd voor u en uw woonwensen. Gezellig tijdens de koffie of thee in een van onze zithoeken, zodat u zich direct thuis voelt. We denken graag met u mee over de juiste materialen, indelingen en kleuren. Komen we er in de showroom niet uit? Dan bezoeken we u thuis, zodat we samen kunnen kijken wat het beste bij uw woning past. Voor onze klanten zetten we altijd een stapje extra. Een stoel eerst thuis uitproberen? Dan regelen we dat gewoon. Niet voor niets beveelt 98% van de klanten ons aan bij vrienden en familie.

Eclips rolgordijnen

De SUNWAY® Eclips rolgordijnen, ook wel bekend als duo rolgordijnen, bieden een optimale combinatie van stijl en functionaliteit. 

Meer informatie
Eclips rolgordijnen raambekleding/raamdecoratie SUNWAY | woonkamer

Horizontale jaloezieën

De perfecte combinatie van sfeer en techniek. Deze raamdecoratie biedt een uitstekende daglichtregulering. Daarnaast zijn de horizontale jaloezieën ook uitermate geschikt voor dakramen.

Meer informatie

Houten jaloezieën

Hout is dé natuurlijke sfeermaker. Houten jaloezieën creëren een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving.

Meer informatie

Parametre® Shades

Een 3D lichtgewicht polyester materiaal met uitgestanste patronen, waardoor een unieke structuur ontstaat. Deze bijzondere raamdecoratie is ook zeer geschikt als roomdivider.

Meer informatie

Rolgordijnen

De nieuwe collectie Rolgordijnen biedt een passend rolgordijn voor elk type raam. Kies voor bedieningscomfort en gemak met de nieuwe PowerView® motorisatie.

Meer informatie

Verticale jaloezieën

Zorgen in gesloten toestand voor optimale privacy en in open toestand voor een prachtige lichtinval en lichtfiltering.

Meer informatie
Verticale Jaloezieën raambekleding/raamdecoratie SUNWAY | woonkamer wit

Woodweave blinds

Gemaakt van geweven hout en in verschillende weefstructuren en modellen verkrijgbaar. Woodweave blinds geven uw woonruimte een unieke, warme uitstraling.  

Meer informatie
Woodweave Blinds raambekleding/raamdecoratie SUNWAY | zithoek bruin

Kom langs in onze showroom!

Bezoekadres

TECHNIEKWEG 8
4143 HV LEERDAM

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
13:30 tot 18:00
Dinsdag
10:00 tot 18:00
Woensdag
10:00 tot 18:00
Donderdag
10:00 tot 18:00
Vrijdag
10:00 tot 21:00
Zaterdag
10:00 tot 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Tel:
0345-630459
Fax:
0345-630371

Mail:

info@vanderwal-interieurs.nl