Let’s Woon

De passie en droom van een tiener, de ontwikkelingen van een twintiger, de trots, kracht en creativiteit van een dertiger, Let’s Woon. Let’s woon nodigt u uit om gezellig lang te komen! Maakt u vast een afspraak?

Let’s woon is inmiddels een collectief van vakmannen en getalenteerde creatieve ontwerpers. Elk met een dosis eigen ervaring, gevoel voor interieur en de realisatie hiervan. Hard werken, plezier hebben bij de totstandkoming en trots kunnen zijn op het eindresultaat is waar ze bij Let’s woon energie van krijgen.

Let’s woon neemt elke stap in het interieurproces persoonlijk voor eigen rekening; vanaf het schetsen van het allereerste idee tot het opleveren van het laatste kleine detail. Let’s woon vervult zijn bestemming door ‘projecten mooi, uniek en compleet te maken’. Al heeft u een vloer of raamdecoratie nodig bent u van harte welkom, maar ook wanneer u volledig ontzorgt wil worden bij de afbouw van uw complete project.

Let’s woon vangt het gat tussen de oplevering en het wonen op, namelijk het ontwerp en de stoffering van uw droom interieur. Bouwbedrijven regelen de bouw van de woning en aannemers de renovatie. Samen nemen wij de stress uit uw handen. Ook als u uw huis zou willen restylen kunt u bij ons terecht. ​ Het Let’s woon team bestaat inmiddels uit onder andere 3 interieuradviseurs, zij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij de juiste keuze voor uw vloer of raamdecoratie, maar begeleiden uw project ook vanaf het startpunt tot het opleveren van het laatste detail. Ze maken moodboards, schetsen, 3D ontwerpen, lichtplannen, materialen- en meubileringsvoorstellen, de bestellijst en kunnen het volledige project van A tot Z realiseren. Omarmt met een prachtige collectie en een topteam op de buitendienst kunnen zij u volledig ontzorgen bij uw stucwerk, schilderwerk, behang, gietvloer, beton-cire, PVC, parket, natuursteen, laminaat, maatwerk meubelen, staalwerk, raamdecoratie en gordijnen. In de showroom steken zij veel energie in de praktische en technische informatie omtrent de mogelijkheden, om u hier alvast een voorproefje van te geven hebben zij hier speciaal een podcast voor ontwikkeld. De Let’s woon podcast, binnenkort te vinden op spotify.

Het ontwerpen van een interieurconcept begint natuurlijk bij uw verhaal, wat vindt u belangrijk? Samen met een van de interieuradviseurs gaat u opzoek naar nieuwe inzichten. Per ruimte bespreken wij de vraag: Wat spreekt u aan, is het rust en genegenheid of houdt u meer van een frisse energie? Past het woord sereen goed bij u of misschien gezelligheid? Houdt u van de natuur of spreekt een drukke stad u meer aan? Let’s woon heeft een eigen kleurkaart ontwikkeld, bij elke term hoort namelijk een kleur. Uw kleur. Indien gewenst maken zij samen met u een moodboard, daarna wordt uw concept uitgewerkt in schetsen, met een materialenvoorstel, of misschien wel met een 3D ontwerp! Daarnaast is onze showroom ingedeeld met 4 stijlkamers, Minimalistisch modern, Trendy & subtiel, Stijlvol klassiek en Puur wonen. Zo kunt u per stijl uw eigen gevoel ontwikkelen, als een basis om vanuit daar uw eigen ontwerp samen met Let’s woon te ontwikkelen en creëren.

Duette® shades

Twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Door deze structuur is de raamdecoratie onder meer isolerend en geluiddempend. 

Meer informatie

Eclips rolgordijnen

De SUNWAY® Eclips rolgordijnen, ook wel bekend als duo rolgordijnen, bieden een optimale combinatie van stijl en functionaliteit. 

Meer informatie
Eclips rolgordijnen raambekleding/raamdecoratie SUNWAY | woonkamer

Horizontale jaloezieën

De perfecte combinatie van sfeer en techniek. Deze raamdecoratie biedt een uitstekende daglichtregulering. Daarnaast zijn de horizontale jaloezieën ook uitermate geschikt voor dakramen.

Meer informatie

Houten jaloezieën

Hout is dé natuurlijke sfeermaker. Houten jaloezieën creëren een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving.

Meer informatie

Nubus® shades

Deze gloednieuwe eyecatcher in uw interieur wordt gemaakt van  hoogwaardig kunststof. Nubus® shades zijn ijzersterk en nauwelijks gevoelig voor vocht, warmte en zonlicht.

Meer informatie
Nubus shades raambekleding/raamdecoratie SUNWAY | woonkamer wit

Plissé shades

Mooie geplooide stoffen in verschillende transparanties. Plissé shades zijn elegant, tijdloos en passen in ieder interieur.

Meer informatie

Rolgordijnen

De nieuwe collectie Rolgordijnen biedt een passend rolgordijn voor elk type raam. Kies voor bedieningscomfort en gemak met de nieuwe PowerView® motorisatie.

Meer informatie

Verticale jaloezieën

Zorgen in gesloten toestand voor optimale privacy en in open toestand voor een prachtige lichtinval en lichtfiltering.

Meer informatie
Verticale Jaloezieën raambekleding/raamdecoratie SUNWAY | woonkamer wit

Vouwgordijnen

Geen ander type raamdecoratie brengt zoveel sfeer in uw interieur als een mooi vouwgordijn, gemaakt van een exclusieve designstof en tot in detail afgewerkt.  

Meer informatie

Woodweave blinds

Gemaakt van geweven hout en in verschillende weefstructuren en modellen verkrijgbaar. Woodweave blinds geven uw woonruimte een unieke, warme uitstraling.  

Meer informatie
Woodweave Blinds raambekleding/raamdecoratie SUNWAY | zithoek bruin

Bezoekadres

PARIJSBOULEVARD 159
3542 CS UTRECHT

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 tot 18:00
Woensdag
10:00 tot 18:00
Donderdag
10:00 tot 18:00
Vrijdag
10:00 tot 18:00
Zaterdag
10:00 tot 18:00
Zondag
Gesloten

Contact

Tel:
030-6336069

Mail:

info@letswoon.nl