Kennemerland HomeDeco

Woninginrichter Kennemerland HomeDeco is gespecialiseerd op het gebied van interieur en aankleding van uw woning of kantoor. Wij werken met de bekende merken zoals in Over Ons is beschreven. Wij zijn uw adres voor alles wat met inrichting te maken heeft, van vloeren en vloerkleden tot vitrage en gordijnen.

Woninginrichter Kennemerland HomeDeco heeft projecten door geheel Nederland. Voor particulieren is onze Showroom (vrij parkeren) bereikbaar in de regio Amstelveen, Amsterdam en Haarlem.  In onze ruim opgezette Showroom kunt u rustig rondkijken en beantwoorden wij al uw vragen. Wij hebben een breed assortiment vloeren en raamdecoratie waarvoor geldt: “Alles is maatwerk en wordt op maat gemaakt”.

ONS ASSORTIMENT

Raamdecoratie bestaat in verschillende soorten en maten. Het meest bekende voorbeeld zijn gordijnen. Door de jaren heen zijn er verschillende opties bijgekomen. Ons assortiment raamdecoratie Kennemerland HomeDeco Amstelveen bestaat bijvoorbeeld ook uit Woodweave blinds, paneelgordijnen en jaloezieën. Deze andere vormen van zonwering hebben elk een hele eigen look. Dit geeft u de mogelijkheid om uw kamer echt een eigen identiteit te geven. We geven u hieronder een korte uitleg over de verschillende mogelijkheden, en de eigenschappen van de verschillende vormen van raamdecoratie.

VERSCHILLENDE EIGENSCHAPPEN

Naast een hele eigen uitstraling komen de verschillende raamdecoraties ook met hun eigen eigenschappen en voordelen. Zo bestaat er voor onze jaloezieën de mogelijkheid de hoeveelheid daglicht in te stellen. Lamellen zijn waterafstotend en makkelijk schoon te houden. Duette en plissé zijn erg geschikt wanneer u opzoek bent naar een isolerende werking. Onze rolgordijnen zijn weer heel goed aan te passen aan uw wensen, wanneer u echt een op maat gemaakte uitstraling voor u woonkamer zoekt. Wanneer u wensen heeft die hier niet tussen staan, kunnen we vaak ook voor de juiste oplossing zorgen. We horen in dat geval graag van u!

Eclips rolgordijnen raambekleding/raamdecoratie SUNWAY | zithoek grijs

ADVIES

Er is dus genoeg om rekening mee te houden bij de juiste keuze voor raamdecoratie. Op onze website kunt u meer informatie vinden over de verschillende raamdecoratiemogelijkheden. Bij elk type raamdecoratie staat op de pagina zelf een uitgebreide beschrijving van dat specifieke type. Voor een passend en persoonlijk advies staan we u ook graag te woord. Dit kan in onze showroom, zodat u meteen ons assortiment aan raamdecoratie Kennemerland HomeDeco Amstelveen in het echt kan bekijken. Dit geeft een goed beeld hoe het er in uw huis uit zal zien. Wilt u ons liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook.

Bezoekadres

BINDERIJ 16
1185ZJ AMSTELVEEN

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 tot 17:00
Woensdag
09:30 tot 17:00
Donderdag
09:30 tot 17:00
Vrijdag
09:30 tot 17:00
Zaterdag
10:00 tot 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Tel:
020-6451389

Mail:

info@kennemerland-homedeco.nl