Den Otter Woninginrichting

“Wij zijn Yvonne en Ton den Otter, eigenaar van Den Otter Woninginrichting. Samen zorgen wij ervoor dat elke klant optimaal wordt geholpen. Ons doel is om voor iedereen de eigen woondroom te realiseren, door een goed advies, het gebruik van de juiste materialen en een perfecte installatie. En als het nodig is dan verlenen wij ook direct de juiste service. Zodat u onbezorgd kunt blijven genieten van het nieuwe interieur.Wij bezoeken regelmatig (vak) beurzen en lezen woonbladen, vaktijdschriften e.d. Zij vinden wij ook nieuwe inspiratie, die we graag doorgeven aan onze klanten. En we vinden het een mooie uitdaging om de nieuwste stoffen en technieken ook bij onze klanten in huis toe te passen.Onze winkel is gebouwd als een echte huiskamer, met een grote tafel om gezellig bij te praten. Zo ontvangen wij u graag. Onder het genot van een kop koffie of thee nemen we uitgebreid de tijd om uw woonwensen te bespreken en dan met voorstellen te komen die daarbij passen. Uiteraard is het altijd mogelijk dit op tijden te doen die u uitkomen.

Color on Demand

Keuze uit maar liefst 800 kleuren Duette® Shades!

Meer informatie

Duette® Shades

Twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Door deze structuur is de raamdecoratie onder meer isolerend en geluiddempend. 

Meer informatie

Eclips rolgordijnen

De SUNWAY® Eclips rolgordijnen, ook wel bekend als duo rolgordijnen, bieden een optimale combinatie van stijl en functionaliteit. 

Meer informatie

Horizontale Jaloezieën

De perfecte combinatie van sfeer en techniek. Deze raamdecoratie biedt een uitstekende daglichtregulering. Daarnaast zijn de Horizontale Jaloezieën ook uitermate geschikt voor dakramen.

Meer informatie

Houten Jaloezieën

Hout is dé natuurlijke sfeermaker. Houten jaloezieën creëren een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving.

Meer informatie

Nubus® Shades

Deze gloednieuwe eyecatcher in uw interieur wordt gemaakt van  hoogwaardig kunststof. IJzersterk en nauwelijks gevoelig voor vocht, warmte en zonlicht.

Meer informatie

Odysee® Shades

Een innovatieve Shade met de unieke mogelijkheid de afzonderlijke cellen in en uit te vouwen.

Meer informatie

Paneelgordijnen

Dé raamdecoratie voor grote ramen en (schuif)puien. Geniet van uw uitzicht en lichtinval, zonder concessies te doen aan uw privacy. 

Meer informatie

Parametre® Shades

Een 3D lichtgewicht polyester materiaal met uitgestanste patronen, waardoor een unieke structuur ontstaat. Deze bijzondere raamdecoratie is ook zeer geschikt als roomdivider.

Meer informatie

Plissé Shades

Mooie geplooide stoffen in verschillende transparanties. Plissé shades zijn elegant, tijdloos en passen in ieder interieur.

Meer informatie

Rolgordijnen

Deze collectie raamdecoratie biedt een grote keuze in stoffen in sfeervolle kleuren, smaakvolle dessins en structuren. 

Meer informatie

Verticale Jaloezieën

Zorgen in gesloten toestand voor optimale privacy en in open toestand voor een prachtige lichtinval en lichtfiltering.

Meer informatie

Vouwgordijnen

Geen ander type raamdecoratie brengt zoveel sfeer in uw interieur als een mooi vouwgordijn, gemaakt van een exclusieve designstof en tot in detail afgewerkt.  

Meer informatie

Woodweave Blinds

Gemaakt van geweven hout en in verschillende weefstructuren en modellen verkrijgbaar. Woodweave Blinds geven uw woonruimte een unieke, warme uitstraling.  

Meer informatie

Bezoekadres

KERKSTRAAT 6
5261 CR VUGHT

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 tot 18:00
Woensdag
10:00 tot 18:00
Donderdag
10:00 tot 18:00
Vrijdag
10:00 tot 18:00
Zaterdag
10:00 tot 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Tel:
073-6560360
Fax:
073-6560819

Mail:

info@woninginrichtingdenotter.nl