Boxmeers Tapijthuis 

Al bijna 40 jaar is het Boxmeers Tapijthuis, de woonwinkel voor Boxmeer en de regio Venray, Gennep en Cuijk. Als leverancier van hoge kwaliteit woontextiel en harde vloeren, staan wij garant voor een compleet woongenot.

Hoogwaardige producten

Om de woonwinkel voor Boxmeer en omstreken te blijven hebben wij onszelf als doel gesteld niet alleen te zorgen voor hoogwaardige producten, maar ook te zorgen voor uitstekend advies. Dat advies geven wij niet alleen in de woonwinkel in Boxmeer, maar ook bij u thuis. Als u wilt kunt u bij ons één uur gratis interieuradvies krijgen.

Wij helpen u graag verder

En wilt u uw huis opnieuw gaan inrichten, maar heeft u nog vragen zoals bijvoorbeeld waar uw oude meubels heen kunnen of hoe u vloer eruit moet, dan kunt u ons die vraag stellen. Uw vraag wordt dan beantwoord door de medewerkers van onze woonwinkel in Boxmeer.

Duette® Shades

Twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Door deze structuur is de raamdecoratie onder meer isolerend en geluiddempend. 

Meer informatie

Eclips rolgordijnen

De SUNWAY® Eclips rolgordijnen, ook wel bekend als duo rolgordijnen, bieden een optimale combinatie van stijl en functionaliteit. 

Meer informatie

Horizontale Jaloezieën

De perfecte combinatie van sfeer en techniek. Deze raamdecoratie biedt een uitstekende daglichtregulering. Daarnaast zijn de Horizontale Jaloezieën ook uitermate geschikt voor dakramen.

Meer informatie

Houten Jaloezieën

Hout is dé natuurlijke sfeermaker. Houten jaloezieën creëren een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving.

Meer informatie

Parametre® Shades

Een 3D lichtgewicht polyester materiaal met uitgestanste patronen, waardoor een unieke structuur ontstaat. Deze bijzondere raamdecoratie is ook zeer geschikt als roomdivider.

Meer informatie

Plissé Shades

Mooie geplooide stoffen in verschillende transparanties. Plissé shades zijn elegant, tijdloos en passen in ieder interieur.

Meer informatie

Rolgordijnen

Deze collectie raamdecoratie biedt een grote keuze in stoffen in sfeervolle kleuren, smaakvolle dessins en structuren. 

Meer informatie

Verticale Jaloezieën

Zorgen in gesloten toestand voor optimale privacy en in open toestand voor een prachtige lichtinval en lichtfiltering.

Meer informatie

Woodweave Blinds

Gemaakt van geweven hout en in verschillende weefstructuren en modellen verkrijgbaar. Woodweave Blinds geven uw woonruimte een unieke, warme uitstraling.  

Meer informatie

Kom langs in onze showroom!

Bezoekadres

SINT ANTHONIUSWEG 4-6
5831 AG BOXMEER

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 tot 18:00
Woensdag
09:30 tot 18:00
Donderdag
09:30 tot 18:00
Vrijdag
09:30 tot 20:00
Zaterdag
09:30 tot 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Tel:
0485-573112
Fax:
0485-573120.

Mail:

info@boxmeerstapijthuis.nl