Creëer in een paar stappen de ultieme zomersfeer!

De ultieme zomersfeer creëren met veel zonlicht en frisse kleuren? Met de sfeervolle raambekleding van SUNWAY® haal je zonder moeite de zomer in huis! Maar welke raambekleding past het best in jouw interieur? Wij helpen je op weg met een handig stappenplan.

Bekijk hoe
Bomen
Vogels

First things first

INSPIRATIE!

Een mooi interieur begint altijd met inspiratie! Kijk voor prachtige foto’s eens in ons online fotoalbum. Wil je spelen met onze producten en kleuren?

Maak uw eigen SUNWAY® combinatie Bekijk ons online fotoalbum
Bomen
Huis
Vogels

What’s your style?

Of je nu houdt van modern design, landelijk of een Scandinavisch interieur, voor iedere stijl is passende SUNWAY® raambekleding te vinden! Zo geven onze houten jaloezieën je Scandinavische woonkamer extra warmte, terwijl vouwgordijnen perfect passen in een landelijke omgeving.

Bomen
Huis
Vogels

Denk ook aan de functionaliteit!

Is jouw raamkleding bedoeld om sfeer toe te voegen? Wil je kunnen spelen met licht? Liever energie besparen? Wat je uitdaging ook is, SUNWAY® heeft altijd een decoratieve en functionele oplossing voor jou.

Bomen
Huis
Vogels

De grote kracht van kleur

Je zult versteld staan hoe eenvoudig kleuren je interieur om kunnen toveren. Lichte kleuren maken een ruimte optisch groter, pastelkleuren maken een ruimte fris en vrolijk. Liever wat meer rust in huis? Kies dan voor naturellen.

Bomen
Huis
Vogels

Welk raamtype heb jij?

Voor welk raam zoek je raambekleding? Heb je een grote raampartij of schuifpui? Denk dan eens aan paneelgordijnen. Heeft jouw raam een afwijkende vorm, zoals een driehoekraam of een rond raam? Voor onze Duette® en Plissé Shades is geen raam te lastig.

Bomen
Huis
Vogels

Ga voor veilig en comfortabel

Wil je lekker vanuit je luie stoel de lichtinval regelen? Heb je kleine kinderen? Bij de keuze voor een bediening zijn er voldoende zaken om rekening mee te houden. Zo hebben we diverse elektrische bedieningsvormen, maar ook koordloze analoge bedieningen, zodat kinderen niet in koorden verstrikt raken.

Bomen
Huis
Vogels

Naar de SUNWAY showroom!

Ben je eruit? Heb je het winnende idee voor jouw interieur gevonden? Ga dan naar de SUNWAY® showroom bij jou in de buurt en laat je adviseren door onze experts. Uiteraard zorgt de SUNWAY® dealer ervoor dat alles naar wens is en jouw nieuwe raambekleding straks perfect hangt.

Vind een SUNWAY® Showroom
Bomen
Huis
Vogels

Meer informatie?

Ga naar onze Digistudio om aan de slag te gaan met onze raamdecoratie en zo meer inspiratie op te doen!

Bomen
Vogels
Wolken
Gras
Bloemen