Winterwarme kleuren

Basic kleuren zijn natuurlijk altijd goed.
Naturelkleuren als warm wit, grijs, greige, taupe, bruin en zwart zullen nooit uit het interieurbeeld verdwijnen. En ze vormen natuurlijk altijd een prachtige, rustige basis. Maar na jaren van witte en lichte

interieurs is de trend van nu onmiskenbaar; we gaan weer voor kleur! Pastelkleuren als roze, maar ook diepe en warme kleuren als petrol, donkergroen en terra. En weet je dat je met je raambekleding alle kanten op kunt? Want ook in raambekleding vinden we tegenwoordig veel kleur. Wil je je interieur een subtiel kleuraccent geven of een echte kleurboost? Jij bepaalt.

Natuurlijke én luxe materialen

Er zijn een aantal opvallende materialen die deze winter de boventoon voeren. Natuurlijke materialen als hout, linnen en

katoen. Een andere trend is luxe en rijkheid. Denk hierbij aan glanzende en warme veloursstoffen in prachtige diepe kleuren. Als je dit vertaalt naar raambekleding zijn er twee collecties die hier perfect op aansluiten: houten jaloezieën en de vouwgordijncollectie.

Er zijn een aantal opvallende materialen die deze winter de boventoon voeren.
Natuurlijke materialen als hout, linnen en katoen.

De natuurlijke warmte van houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn dé natuurlijke sfeermakers. De mooie, natuurlijke houttinten geven meteen warmte aan je ruimte. Net even anders zijn Woodweaves,

vouw- en rolgordijnen van geweven hout. Een andere toepassing voor je raam, maar met dezelfde warme uitstraling. En het bijzondere aan de SUNWAY® collectie is dat je kunt kiezen uit prachtige natuurtinten, maar er is ook een breed palet aan geverfde tinten, zoals taupe, grijs, geel, groen en blauw. Zo kun je voor natuurlijke materialen kiezen en toch kleur toevoegen.

Vouwgordijnen, van natuurlijke linnens tot warme velours

Als we het hebben over luxe en rijkheid, dan denken we aan mooie stoffen. En die vind je zeker in de nieuwe vouwgordijncollectie.

Mooie veloursstoffen in warme tinten geven jouw interieur een koninklijk gevoel. Mooi in combinatie met gouden accessoires. En chique stoffen met lurex passen prachtig bij je glanzende kussens. Maar als jij liever je accenten zoekt in de accessoires, helemaal goed. Dan kies je voor een rustige basis met een mooi linnen of katoenen vouwgordijn in een fijne basic kleur.

Comfort en gemak in jouw Smart Home

Is jouw huis al een Smart Home? SUNWAY® raambekleding past daar helemaal in. Bedien je raambekleding

eenvoudig vanaf je bank, gewoon met je telefoon. Maar ook als je huis (nog) niet Smart is kun je je SUNWAY® raambekleding elektrisch bedienen met een afstandsbediening. Gemak dient tenslotte de mens, nietwaar?

Vele mogelijkheden

We hopen dat we je hebben geïnspireerd met ons verhaal. Er is zoveel mogelijk. En welke trend jij ook kiest deze winter, er is altijd perfect passende raambekleding.

Natuurlijke materialen, luxe stoffen, basic kleuren, pastels of winterkleuren, alles kan! Wil je meer informatie en alle collecties live bekijken? Loop dan eens vrijblijvend binnen bij een SUNWAY® showroom bij jou in de buurt.

stek_5

Bovenstaande staat ook in Stek Magazine nummer 7. Dit is een online woonmagazine in de vorm van een interieur app. Iedere 6 weken verschijnt er een nieuwe uitgave met nieuwe wooninspiratie. Waar je ook bent, je hebt altijd wooninspiratie voor jouw stek bij de hand!

De app is gratis te downloaden uit de Apple App Store of Google Play Store. SUNWAY® staat in editie 10 van Stek Magazine.

stek-apple
stek-play-store