** LET OP: DEZE ACTIE IS INMIDDELS VERLOPEN **

Het voorjaar is gestart. Een mooie tijd voor een SUNWAY® Lenteactie :

U krijgt het 4e product gratis bij aankoop van 4 houten jaloezieën en/of Woodweave blinds


Houten jaloezieën
Hout is dé natuurlijke sfeermaker. Het creëert een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving.
Houten jaloezieën zijn een aanwinst in iedere woonruimte. Ze creëren direct warmte, of dat nou in je woonkamer, slaapkamer, home office, badkamer of keuken is.

SUNWAY® heeft 3 series houten jaloezieën:

 • Memphis jaloezieën
  Deze serie omvat maar liefst 140 kleuren beits en lak met een matte, zijdemat of hoogglans finish. Bijzonder zijn de metallic kleuren.
  De Memphis serie biedt jaloezieën met 50 mm en 70 mm lamelbreedte. Het Memphis programma is gemaakt van duurzaam hout en is FSC-gecertificeerd.
 • Bamboe jaloezieën
  Nieuw in de SUNWAY® Houtcollectie is de serie Bamboo. Bamboe is een houtachtige grassoort die snel groeit. Het is duurzaam, relatief licht in gewicht en heel sfeervol. De slanke Bamboo jaloezieën zijn leverbaar in een 50 mm lamelbreedte en zijn leverbaar in mooie natuurlijke en vergrijsde beitstinten.
 • Detroit jaloezieën, geschikt voor vochtige ruimtes
  Onze Detroit serie biedt jaloezieën van kunststof, maar met een fraaie houtstructuur die niet van echt hout te onderscheiden is. Dat maakt deze jaloezie geschikt voor vochtige ruimtes.
  De Detroit serie is leverbaar in natuurlijke houttinten en in de de basic kleuren als wit, zwart, grijs en taupe. Zo krijgt uw badkamer een mooie warme sfeer.

Woodweave blinds
Een heel ander type houten raamdecoratie zijn de Woodweave Blinds, houten optrekgordijnen. Woodweave Blinds (letterlijk: jaloezieën van geweven hout) zijn zeer decoratief en leverbaar in drie weefstructuren en twee modellen: het rolgordijn en het vouwgordijn.

Woodweave blinds passen perfect in een beachy of Ibiza interieur, maar ook in een modern interieur staan ze mooi.

Het leuke van de Woodweave blinds is dat de kleuren dezelfde zijn als die van de Memphis jaloezieën, waardoor perfecte kleurmatches gemaakt kunnen worden.

Smart comfort
Kiest u voor bedieningsgemak? Alle jaloezieën en Woodweave blinds ook gemotoriseerd leverbaar. Er zijn verschillende type motoren. Natuurlijk zijn alle elektrisch bediende jaloezieën te integreren in een Smart Home omgeving met behulp van een hub. Bediening van de jaloezie gaat dan via een app op een smartphone.

Actievoorwaarden
De volgende voorwaarden zijn van toepassing op deze SUNWAY® Lenteactie:

 • Bij aankoop van 4 SUNWAY® houten jaloezieën en/of Woodweave blinds ontvangt u het 4e product gratis.
 • Bij aankoop van meerdere producten wordt gerekend met een veelvoud van 4. Dus het 4e, 8e, 12e product etc. is dan gratis.
 • De korting wordt berekend over de producten met de laagste prijs. Bij een order van bijvoorbeeld 8, 9 of 11 producten, geldt de korting dan voor de 2 producten met de laagste prijs.
 • De looptijd van de actie is van 1 april t/m 5 mei 2024

Vraag uw SUNWAY® dealer naar de voorwaarden. Een SUNWAY® dealer vindt u hier.