More than Floors

Bij More Than Floors kunt u terecht voor bijna al uw woonwensen. Wij zijn vooral gespecialiseerd in vloeren, raambekleding, binnen- en buitenzonwering. Maar we gaan daarbij ook verder.  Met ruim 30 jaar ervaring weten wij als geen ander wat er komt kijken bij de (her)inrichting van uw woning. U kunt bij ons dan ook terecht voor de totaalinrichting van uw huis of kantoor. Desgewenst kunnen wij u vanaf casco begeleiden naar het gewenste eindresultaat. Bent u op zoek naar mooie designmeubelen of een interieuradvies in het algemeen? Ook daar kunnen wij u bij helpen.

De mogelijkheden zijn onbegrensd

Kortom, de mogelijkheden zijn bij ons nauwelijks begrensd. Wij denken graag met u mee en streven er daarbij naar om voor ieder “probleem” een oplossing te vinden. Heeft u vragen of wenst u nadere informatie? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze gezellige showroom. Onder het genot van een kop koffie (of een glas wijn) adviseren wij u graag verder!

Duette® Shades

Twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Door deze structuur is de raamdecoratie onder meer isolerend en geluiddempend. 

Meer informatie

Eclips rolgordijnen

De SUNWAY® Eclips rolgordijnen, ook wel bekend als duo rolgordijnen, bieden een optimale combinatie van stijl en functionaliteit. 

Meer informatie

Horizontale Jaloezieën

De perfecte combinatie van sfeer en techniek. Deze raamdecoratie biedt een uitstekende daglichtregulering. Daarnaast zijn de Horizontale Jaloezieën ook uitermate geschikt voor dakramen.

Meer informatie

Houten Jaloezieën

Hout is dé natuurlijke sfeermaker. Houten jaloezieën creëren een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving.

Meer informatie

Parametre® Shades

Een 3D lichtgewicht polyester materiaal met uitgestanste patronen, waardoor een unieke structuur ontstaat. Deze bijzondere raamdecoratie is ook zeer geschikt als roomdivider.

Meer informatie

Plissé Shades

Mooie geplooide stoffen in verschillende transparanties. Plissé shades zijn elegant, tijdloos en passen in ieder interieur.

Meer informatie

Rolgordijnen

Deze collectie raamdecoratie biedt een grote keuze in stoffen in sfeervolle kleuren, smaakvolle dessins en structuren. 

Meer informatie

Verticale Jaloezieën

Zorgen in gesloten toestand voor optimale privacy en in open toestand voor een prachtige lichtinval en lichtfiltering.

Meer informatie

Woodweave Blinds

Gemaakt van geweven hout en in verschillende weefstructuren en modellen verkrijgbaar. Woodweave Blinds geven uw woonruimte een unieke, warme uitstraling.  

Meer informatie

Kom langs in onze showroom!

Bezoekadres

AMSTELVEENSEWEG 146-148
1075 XM AMSTERDAM

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 tot 18:00
Woensdag
09:00 tot 18:00
Donderdag
09:00 tot 18:00
Vrijdag
09:00 tot 18:00
Zaterdag
09:00 tot 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Tel:
020-6172090

Mail:

info@mammoettapijt.nl