Afstandsbediening

Wilt u uw raambekleding bedienen vanuit uw luie stoel? Dan is een afstandsbediening dé bedieningsvorm voor u. De voordelen van bediening door middel van een afstandsbediening zijn legio:

  • U bedient al uw raambekledingsproducten met één druk op de knop.
  • Op sommige afstandsbedieningen kunnen tot 20 producten aangesloten worden.
  • Bedien alle producten los óf allemaal tegelijk.
  • Met de voorkeurstoets kun je een favoriete stand programmeren voor elk product. Stuur uw product met één enkele druk naar de door u gewenste hoogte.
  • Scrollfunctie voor het kantelen van horizontale of verticale jaloezieën zodat u de lamellen exact op de door u gewenste stand kunt plaatsen.
  • Timerfunctie om de jaloezieën op een bepaalde tijd of dag te openen of te sluiten.
  • De meeste afstandsbedieningen zijn leverbaar in meerdere kleuren.

Telis 1

1-kanaals afstandsbediening voor bediening van één product of productgroep. Eenvoudig te programmeren. Wordt toegepast bij batterij-, 24V- en 230V motoren.


Telis 1 Modulis

1-kanaals afstandsbediening met scrollwiel voor bediening van één product of productgroep. Eenvoudig te programmeren, met het scrollwiel kunt u eenvoudig lamellen kantelen. Wordt toegepast bij batterij-, 24V- en 230V motoren.


Telis 4

4+1-kanaals afstandsbediening voor bediening van 4 producten of productgroepen afzonderlijk en één kanaal om alles tegelijk te bedienen. Eenvoudig te programmeren. Wordt toegepast bij batterij-, 24V- en 230V motoren.


Telis 4 Modulis

4+1-kanaals afstandsbediening met scrollwiel voor bediening van 4 producten of productgroepen afzonderlijk en één kanaal om alles tegelijk te bedienen. Eenvoudig te programmeren, met het scrollwiel kunt u eenvoudig lamellen kantelen. Wordt toegepast bij batterij-, 24V- en 230V motoren.


Telis 6 Chronis

6-kanaals afstandsbediening met ingebouwde timer en kan tot 6 verschillende producten of productgroepen aansturen. Alleen geschikt voor bedienen van raambekleding die voorzien is van Somfy RTS motor. Wordt toegepast bij batterij-, 24V- en 230V motoren.


Telis 16

15+1-kanaals afstandsbediening voor bediening van 15 producten of productgroepen afzonderlijk en één kanaal om alles tegelijk te bedienen. Eenvoudig te programmeren. Wordt toegepast bij batterij-, 24V- en 230V motoren.


5 kanaals afstandsbediening accumotor

4+1-kanaals afstandsbediening voor bediening van 4 producten of productgroepen afzonderlijk en één kanaal om alles tegelijk te bedienen. Eenvoudig te programmeren. Wordt toegepast bij accumotoren voor Eclips rolgordijnen.


15 kanaals afstandsbediening accumotor

14+1-kanaals afstandsbediening voor bediening van 14 producten of productgroepen afzonderlijk en één kanaal om alles tegelijk te bedienen. Eenvoudig te programmeren. Wordt toegepast bij accumotoren voor rolgordijnen en houten jaloezieën.


5-kanaals afstandsbediening Simplicity

4+1-kanaals afstandsbediening voor bediening van 4 producten of productgroepen afzonderlijk en één kanaal om alles tegelijk te bedienen. Eenvoudig te programmeren. Wordt toegepast bij accumotoren voor Duette® Color on Demand en Odysee® Shades.


15-kanaals afstandsbediening Simplicity

14+1-kanaals afstandsbediening voor bediening van 14 producten of productgroepen afzonderlijk en één kanaal om alles tegelijk te bedienen. Eenvoudig te programmeren. Wordt toegepast bij accumotoren voor Duette® Color on Demand Shades met Top Down – Bottom Up motor.


Wandschakelaars

Wandschakelaars zijn in vele uitvoeringen beschikbaar. Van bedrade 1-kanaals wandschakelaars en op tijd gestuurde draadloze varianten, tot schakelaars waarop meerdere producten aangesloten kunnen worden.  Daarnaast zijn veel wandschakelaars te verkrijgen in een inbouw- en opbouwuitvoering. Met een wandschakelaar grijpt u nooit mis: de wandschakelaar bevindt zich altijd op dezelfde vaste plek. Hieronder vindt u ons assortiment wandschakelaars

Smoove Origin RTS (draadloos)

Deze draadloze muurschakelaar werkt op batterijvoeding en bedient één raambekledingsproduct met RTS-techniek.


Telis 6 Chronis RTS

Muurbediening om één of meerdere raambekledingsproducten te bedienen op een bepaald tijdstip voor elke dag van de week.


Inis Uno

Inbouwschakelaar voor 230V motoren, voor het bedienen van één raambekledingsproduct.


Inis Duo

Inbouwschakelaar voor 230V motoren, voor het tegelijk of apart bedienen van twee raambekledingsproducten.


Inis DC

Inbouwschakelaar voor het bedienen van één raambekledingsproduct. De DC-schakelaar is voor bediening van 24V motoren, met ingebouwde transformator. De Inis DC is ook te verkrijgen als Inis DC VB: uitgerust met kantelfunctie t.b.v. horizontale jaloezieën.


PowerTouch®

Bediening van uw Odysee® of Duette® Color on Demand Shade is heel eenvoudig als u kiest voor PowerTouch® bediening. PowerTouch® is een eenvoudige, kind-veilige gemotoriseerde bedieningsvorm door middel van een bedieningspendule die aan de bovenrail van het product gekoppeld is.

Bediening is simpel, met één druk op de knop opent of sluit het product vanzelf. Stel een favoriete positie in via de voorkeursknop en uw shade zal direct in deze stand gaan bij drukken op deze knop. Zonder hangende koorden is PowerTouch® een zeer geschikte oplossing voor gebruik in huizen met opgroeiende kinderen.

De motor is voorzien van een accu en is oplaadbaar met een adapter via de bedieningspendule. Een voordeel hiervan is dat er geen snoeren weggewerkt hoeven worden. Even opladen en uw raambekleding kan weer maanden bediend worden.
 
 

Smart Home – slimme raambekleding

Uw hele huis besturen via een app op je smartphone. Ooit science fiction maar nu werkelijkheid. Er zijn al tal van geautomatiseerde en aanstuurbare producten die niet meer weg te denken zijn. Denk aan Philips Hue verlichting, Sonos geluidssysteem, of Netflix kijken via Chromecast. Alles wordt aangestuurd via een app op je smartphone. Ook raambekleding maakt nu onderdeel uit van Smart Home en is te bedienen en te automatiseren.

Door uw huis te automatiseren, beschermt, bespaart en ontzorgt u uzelf nog meer. Denk aan het koppelen van uw raambekleding aan uw TV-scenario, uw temperatuurregeling, sensoren voor lichtinval of scenario’s voor wakker worden of slapengaan. Bespaar tijd, energie en dus geld!
Om uw raambekleding deel te laten uitmaken van uw Smart Home heeft u een zogenaamde hub of bridge nodig. Hieronder vindt u de mogelijkheden om SUNWAY® producten ‘smart’ te maken:

Homey
Smart Home Hub van het Nederlandse Athom. Al uw afstandsbedieningen worden overbodig door dit multi platform product. Door alles te verbinden, bedien je alles vanaf één centraal punt. Dit doe je via de iPhone- en Android-app. Homey ondersteunt naast SUNWAY® raambekleding en alle op afstand bestuurbare huishoudelijke apparaten ook multimedia-systemen zoals SONOS boxen, media centers en TV-tuners.

Homey is te linken met onlinediensten zoals sociale netwerken, kalender en mail, en bijvoorbeeld buienradar. Alles werkt ‘plug-and-play’ en is dus kinderlijk eenvoudig te installeren. Ook spraakbesturing en koppeling met Amazon Alexa en Google Home behoort tot de zeer uitgebreide mogelijkheden van Homey.

Somfy Tahoma® Box
Koppel tot wel 100 Somfy producten aan uw Tahoma® Box, of één van de producten waarmee de Tahoma® Box samenwerkt en bedien uw huis met uw smartphone. Denk aan een Honeywell thermostaat, Hitachi airconditioning, Philips Hue verlichting en nog veel meer. Integreer draadloze schakelaars of afstandsbedieningen van uw SUNWAY® raambekleding in deze slimme Smart Home box.

Somfy Connexoon
De ‘kleine broer’ van de Tahoma® Box. De Connexoon RTS Window is gericht op consumenten die alleen hun zonwering thuis of onderweg willen bedienen met hun smartphone, in tegenstelling tot de Tahoma® Box die het hele huis bedient en u via smartphone of tablet actief op de hoogte houdt van de situatie thuis.

SUNWAY® producten live ervaren?

Bekijk de mogelijkheden van de bedieningsmotoren bij een dealer in de buurt