Technisch Vertegenwoordiger / Elektrotechnicus met affiniteit met Smart Home
Locatie: Nieuwegein
Uren: 38 uur per week

Wij zijn op zoek naar jou!
SUNWAY® Exclusieve raambekleding is een Nederlands A-merk, dat al 60 jaar de Nederlandse interieurs van mooie raambekleding voorziet.  Om ons merk nog beter in de markt te zetten zoeken wij een enthousiaste Technisch Vertegenwoordiger / Elektrotechnicus . Kan jij goed zelfstandig werken, maar ben je wel een gezellige teamplayer? Lees snel verder.

Wie zijn wij?
SUNWAY (Benelux) B.V. is producent van exclusieve raambekledingsproducten, zoals Duette® & Plissé Shades, rolgordijnen, vouwgordijnen en houten jaloezieën. SUNWAY® producten worden verkocht via de betere woninginrichters, zonweringspeciaalzaken en projectinrichters. Het SUNWAY® kantoor met 37 medewerkers is gevestigd in Nieuwegein.

Wat ga je doen?
Je hoofdtaak is het ondersteunen van consumenten en SUNWAY® dealers bij de montage en installatie van gemotoriseerde raambekleding op locatie. Daarbij ligt de nadruk op de koppeling van de gemotoriseerde producten aan bestaande wifi of Smart Home systemen, waaronder Google Home, Alexa, Apple HomeKit. Verder monteer je de SUNWAY® producten in de SUNWAY® showrooms en SUNWAY® beursstand. Het geven van technische en commerciële training aan personeel van de SUNWAY® dealers behoort tot de mogelijkheden.

Je werkt zelfstandig en je bent (grotendeels) zelf verantwoordelijk voor de planning. Je bent onderdeel van een team van vijf Technisch Vertegenwoordigers, waarvan er minimaal één ook meer gericht is op motorisatie en Smart Home installaties.

Je werkgebied omvat Midden en Noord Nederland (hoofdzakelijk boven de A12).  

Wie ben jij?

  • Je bent representatief en beschikt over goede contactuele eigenschappen.
  • Je bent flexibel en creatief in het oplossen van problemen.
  • Je kunt zelfstandig werken en goed plannen.
  • Je bent technisch, hebt kennis van elektrische besturingen en ervaring met het plaatsen van decoratieve raambekleding.
  • Je bent gediplomeerd elektricien. 
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden we?
We bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een interne opleiding en begeleiding. Je komt in een leuk en dynamisch team in een informele werkomgeving.

En nu is het tijd voor actie!
Spreekt de functie je aan en ben jij de juiste persoon op deze plek? Dan zouden we het leuk vinden om jou beter te leren kennen. Stuur je motivatiebrief dan voor 1 mei 2022 naar m.mook@sunway.nl, t.a.v. Miranda Mook of solliciteer direct via de solliciteer-button onderaan dit bericht.

Graag gaan wij zelf op zoek naar onze nieuwe collega! Daarom wordt acquisitie op basis van deze vacature niet op prijs gesteld.

SUNWAY (Benelux) B.V. is een dochteronderneming van de Hunter Douglas Groep, wereldwijd marktleider op het gebied van zonweringsproducten. Met wereldwijd 19.500 medewerkers werkzaam in 130 bedrijven in meer dan 100 landen, stelt Hunter Douglas zich ten doel innovatieve producten en oplossingen te vervaardigen en leveren voor zowel consumenten als projectenmarkt.