SUNWAY (Benelux) B.V. is producent van exclusieve raambekledingsproducten, zoals Duette® & Plissé Shades, rolgordijnen, vouwgordijnen en houten jaloezieën. SUNWAY® producten worden verkocht via de betere woninginrichters, zonweringspeciaalzaken en projectinrichters. Het SUNWAY® kantoor met 30 medewerkers is gevestigd in Nieuwegein.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een

Servicemonteur / Technisch Vertegenwoordiger
Locatie: Nieuwegein
Uren: 38 uur per week

Functie inhoud
Je hoofdtaak is het beoordelen en verhelpen van technische problemen bij consumenten en SUNWAY® dealers op locatie. Daarnaast ondersteun je de SUNWAY® dealers op technisch vlak. Verder monteer je de SUNWAY® producten in de SUNWAY® showrooms en beursstand. Het geven van technische training aan personeel van de SUNWAY® dealers behoort tot de mogelijkheden.

Je werkt zelfstandig en je bent (grotendeels) zelf verantwoordelijk voor de planning. Je bent onderdeel van een team van vijf Technisch Vertegenwoordigers.

Je werkgebied omvat West- Brabant, Zeeland, Zuid- Limburg en deels België.


Functie eisen
Wat vragen wij van jou?

  • Je bent representatief en beschikt over goede contactuele eigenschappen.
  • Je bent flexibel en creatief in het oplossen van problemen.
  • Je kunt zelfstandig werken en goed plannen.
  • Je bent technisch, hebt kennis van elektrische besturingen en ervaring met het plaatsen van decoratieve raambekleding.
  • Je hebt affiniteit met Smart Home producten.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden
We bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een interne opleiding en begeleiding. Je komt in een leuk en dynamisch team in een informele werkomgeving.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan en ben jij de juiste persoon op deze plek? Dan zouden we het leuk vinden om jou beter te leren kennen. Stuur je motivatiebrief dan naar m.mook@sunway.nl, t.a.v. Miranda Mook of solliciteer direct via de solliciteer-button onderaan dit bericht.

Graag gaan wij zelf op zoek naar onze nieuwe collega! Daarom wordt acquisitie op basis van deze vacature niet op prijs gesteld.

SUNWAY (Benelux) B.V. is een dochteronderneming van de Hunter Douglas Groep, wereldwijd marktleider op het gebied van zonweringsproducten. Met wereldwijd 19.500 medewerkers werkzaam in 130 bedrijven in meer dan 100 landen, stelt Hunter Douglas zich ten doel innovatieve producten en oplossingen te vervaardigen en leveren voor zowel consumenten als projectenmarkt.