Wij zoeken een (Digital) Projectmanager
Locatie: Nieuwegein
Uren: 31-38 uur per week

Wij zijn op zoek naar jou!
SUNWAY® Exclusieve raambekleding is een Nederlands A-merk, dat al 60 jaar de Nederlandse interieurs van mooie raambekleding voorziet.  Om ons merk nog beter in de markt te zetten zoeken wij een enthousiaste (Digital) Projectmanager. Ben jij een geboren organisator, ben je betrokken en zorg je dat zaken opgepakt worden? Kan jij goed zelfstandig werken, maar ben je wel een gezellige teamplayer? Lees snel verder.

Wie zijn wij?
SUNWAY (Benelux) B.V. is producent van exclusieve raambekledingsproducten, zoals Duette® & Plissé Shades, rolgordijnen, vouwgordijnen en houten jaloezieën.

SUNWAY® producten worden verkocht via de betere woninginrichters, zonweringspeciaalzaken en projectinrichters. Het SUNWAY® kantoor met 37 medewerkers is gevestigd in Nieuwegein.

Wat ga je doen?
Als digital projectmanager ben je hét aanspreekpunt bij SUNWAY binnen het online werkgebied. Je houdt contact met alle betrokken partijen en begeleidt de verschillende projecten van A tot Z. Vanuit jouw online kennis ben je in staat om mogelijkheden te signaleren en uit te werken, maar ook problemen te herkennen en in het voorstadium te tackelen. De diversiteit aan verschillende (soorten) projecten vraagt een brede online kennis, denk aan online bestelplatformen, digitale winkelbeleving, webapps, smart home projecten en nog veel meer.

Je bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van diverse projecten. Van doorontwikkeling van lopende projecten tot en met nieuwe projecten. Jij zorgt ervoor dat de projecten continue in ontwikkeling zijn en blijven en draagt zorg voor de terugkoppeling naar de rest van de organisatie. Dit doe je vanuit een gezellig en dynamisch marketingteam met drie andere collega’s.

Wie ben jij?
Wij zoeken een creatieve, gedreven collega met een echte aanpakkersmentaliteit en verantwoordelijkheidsgevoel om de online propositie van SUNWAY te verbeteren. Je hebt minimaal MBO+/HBO-niveau en 3-5 jaar relevante ervaring als (digital) projectmanager of een soortgelijke functie en bent in staat verschillende projecten tegelijkertijd aan te sturen. Daarnaast ben je kritisch, streef je naar de hoogst haalbare kwaliteit en ben je in staat moeilijke gesprekken te voeren met leveranciers wanneer het gaat om budget, planning of technische vraagstukken. Je beheerst de Nederlandse taal feilloos, zowel in woord als geschrift. Kennis van CMS-systemen (bij voorkeur WordPress en Laravel) is een pré.

Wat bieden we?
Een gezellig team in een informele werkomgeving en een marktconform salaris en dito secundaire voorwaarden.

En nu is het tijd voor actie!
Spreekt de functie je aan en ben jij de juiste persoon op deze plek? Dan zouden we het leuk vinden om jou beter te leren kennen. Stuur je motivatiebrief dan voor 1 maart 2022 naar m.mook@sunway.nl, t.a.v. Miranda Mook of solliciteer direct via de solliciteer-button onderaan dit bericht.

Graag gaan wij zelf op zoek naar onze nieuwe collega! Daarom wordt acquisitie op basis van deze vacature niet op prijs gesteld.

SUNWAY (Benelux) B.V. is een dochteronderneming van de Hunter Douglas Groep, wereldwijd marktleider op het gebied van zonweringsproducten. Met wereldwijd 19.500 medewerkers werkzaam in 130 bedrijven in meer dan 100 landen, stelt Hunter Douglas zich ten doel innovatieve producten en oplossingen te vervaardigen en leveren voor zowel consumenten als projectenmarkt.