Uw hele huis besturen via een app op je smartphone. Ooit science fiction maar nu werkelijkheid. Er zijn al tal van geautomatiseerde en aanstuurbare producten die niet meer weg te denken zijn. Denk aan Philips Hue verlichting, Sonos geluidssysteem, of Netflix kijken via Chromecast. Alles wordt aangestuurd via een app op je smartphone. Ook raambekleding maakt nu onderdeel uit van Smart Home en is te bedienen en te automatiseren.

Door uw huis te automatiseren, beschermt, bespaart en ontzorgt u uzelf nog meer. Denk aan het koppelen van uw raambekleding aan uw TV-scenario, uw temperatuurregeling, sensoren voor lichtinval of scenario’s voor wakker worden of slapengaan. Bespaar tijd, energie en dus geld!

Om uw raambekleding deel te laten uitmaken van uw Smart Home heeft u een zogenaamde hub of bridge nodig. Hieronder vindt u de mogelijkheden om SUNWAY® producten ‘smart’ te maken middels verschillende hubs:

Somfy Tahoma® Box

Koppel tot wel 100 Somfy producten aan uw Tahoma® Box, of één van de producten waarmee de Tahoma® Box samenwerkt en bedien uw huis met uw smartphone. Denk aan een Honeywell thermostaat, Hitachi airconditioning, Philips Hue verlichting en nog veel meer. Integreer draadloze schakelaars of afstandsbedieningen van uw SUNWAY® raambekleding in deze slimme Smart Home box.

Klik hier voor de Somfy TaHoma website

Somfy Connexoon

De ‘kleine broer’ van de Tahoma® Box. De Connexoon RTS Window is gericht op consumenten die alleen hun zonwering thuis of onderweg willen bedienen met hun smartphone, in tegenstelling tot de Tahoma® Box die het hele huis bedient en die u via smartphone of tablet actief op de hoogte houdt van de situatie thuis.

Klik hier voor de Somfy Connexoon website

Homey

Homey is een Home Automation Controller. Plat gezegd een super universele afstandsbediening die voor elk apparaat gebruikt kan worden, zolang het apparaat maar slim is (met het internet verbonden), een app heeft, of draadloos en met een afstandsbediening te bedienen is. Homey verbindt alle apparaten in je huis en koppelt ze aan je smartphone middels de Homey Smart Phone App. Homey is de centrale plek voor het draadloos verbinden en aansturen van slimme apparaten. Je kunt hem bedienen met je stem, smartphone of regels instellen waar hij de gedragingen van je apparaten zelf op instelt. Homey is als open platform gebouwd, zodat hij gemakkelijk te integreren is met andere oplossingen. Zo zijn bijvoorbeeld ook de gemotoriseerde oplossingen van SUNWAY® raamdecoratie geïntegreerd in het smart home-platform van Athom. Hierdoor kun je via de Homey Smart Phone App de raambekleding van SUNWAY® bedienen of instellen. Homey is te linken met onlinediensten zoals sociale netwerken, kalender en mail, en bijvoorbeeld buienradar. Alles werkt ‘plug-and-play’ en is dus kinderlijk eenvoudig te installeren. Ook spraakbesturing en koppeling met Amazon Alexa en Google Home behoort tot de zeer uitgebreide mogelijkheden van Homey.

Klik hier voor de Homey website

SUNWAY® producten live ervaren?

Vul uw locatie in en vind de dichtstbijzijnde winkel