SUNWAY® presenteert vol trots haar nieuwe collecties Rolgordijnen en Eclips 2014! Hieronder vindt u de highlights van de beide collecties:

Rolgordijnen
De nieuwe collectie is zeer breed, op zowel decoratief als technisch vlak. Het kleurpalet van de collectie met circa 300 items, bestaat uit naturellen die ondersteund worden door pastels en vrolijke kleuren. De collectie bevat een aantal unieke SUNWAY® dessins.

Het Synchro concept
In het Synchro concept zitten nieuwe stofkwaliteiten in verschillende transparanties en in kleuren die goed met elkaar matchen. Zo kan op eenvoudige wijze bijvoorbeeld een dag/nacht combi gemaakt worden door een transparant en verduisterend rolgordijn voor elkaar te hangen. Of er kunnen eenvoudig rolgordijnen in verschillende transparanties voor één ruimte gekozen worden.

Nieuwe hardware
De hardware is totaal vernieuwd en bestaat uit een mooi compact en slank systeem. De nieuwe onderlat en cassette zijn leverbaar in maar liefst 5 kleuren, waaronder een aantal met een matte (structuur) finish.

Pearlchrome designsteunen behoren tot de standaard uitvoering van het SUNWAY® rolgordijn.

Kindveiligheid
Met het oog op kindveiligheid is er een aantal kindvriendelijke bedieningsvormen toegevoegd.
Er zijn twee nieuwe motoren toegevoegd: een nieuwe, stille 24 volt motor met slow start en stop functie en een nieuwe aantrekkelijk geprijsde accumotor. Met één druk op de knop bedient men de rolgordijnen, waardoor kettingen overbodig worden.

Eclips
Eclips wordt voor het eerst als zelfstandige collectie gebracht en is zeer uitgebreid. Het kleurpalet bestaat uit naturelle basic kleuren als wit, crème, taupe, grijs en zwart.

De nieuwe cassette, onderlat en eindknoppen zijn leverbaar 5 kleuren, in dezelfde matte finish als bij rolgordijnen. De twee nieuwe motoren zijn ook in deze collectie opgenomen. Hiermee biedt ook deze collectie een kindvriendelijke bedieningsvorm.