De nieuwe collectie vouwgordijnen is weer een bijzondere collectie met prachtige stoffen en modellen. Het innovatieve Image™ vouwgordijn van rolgordijnstof is een elegant en strak hangend vouwgordijn.

Sfeer
Niets brengt zoveel sfeer in uw interieur als een mooi vouwgordijn, goed gemaakt van een mooie stof. SUNWAY® is van oudsher dé specialist op het gebied van vouwgordijnen. Onze creativiteit en technische expertise staan garant voor een brede collectie met het perfecte vouwgordijn voor ieder interieur.

Nieuw: het Image™ vouwgordijn
Dé noviteit van deze collectie is het Image vouwgordijn. Dit is een vouwgordijn, gemaakt van rolgordijnstof. Rolgordijnstof is voorzien van een coating die ervoor zorgt dat de stof extra strak hangt. SUNWAY® heeft deze stofsoort toegepast op het Image vouwgordijn. Resultaat: een extra strak hangend product, met de elegantie van een vouwgordijn en de stabiliteit van een rolgordijn. Het Image vouwgordijn kent 2 modellen: een model met tunnels en een model voorzien van houten baleinen.

Het Image vouwgordijn is helemaal naar eigen wens samen te stellen. Het is mogelijk om verschillende kleuren of transparanties in één vouwgordijn te verwerken. Er is keuze uit bijna 130 stoffen en maar liefst 8 kleuren baleinen. Hiermee worden verrassende effecten gecreëerd.

Zachte stoffen
Behalve het superstrakke Image vouwgordijn bevat de nieuwe collectie ook prachtige zachte stoffen. Deze stoffen zijn de tegenpool van de Image collectie: warme, zachte, wasbare stoffen in verschillende transparanties voor het nonchalantere vouwgordijn. De collectie gordijnstoffen bevat ruim 160 items.
U kunt kiezen uit een aantal modellen:

Modellen zonder baleinen
Dit model is in het bijzonder geschikt voor lichte, transparante stoffen. Dit is een nonchalant hangend model, passend in de landelijke sfeer.

Modellen met baleinen
Deze modellen hangen vlak en zijn voorzien van tunnels met baleinen aan de voor- of achterzijde van het gordijn. Deze modellen hebben een strakkere uitstraling.
De prachtig vlakhangende Traditional shades zijn gemaakt van stoffen met ingeweven tunnels.

Bijzondere modellen
Er zijn een aantal bijzondere modellen voor specifieke toepassingen. Zo is er het zeer succesvolle top down model, waarbij het vouwgordijn van beneden naar boven en van boven naar beneden te bedienen is. Dit zorgt voor optimale lichtinval en privacy in woonkamer of kantoor.
Er is een model, specifiek voor toepassing in erkers. Dit model heeft een dun stofpakket, waardoor het model goed bedienbaar is.

De details
Welk model u ook kiest, SUNWAY® vouwgordijnen onderscheiden zich op zowel functioneel als decoratief niveau. Uniek is onze verstelbare onderlat. Hiermee kan een eventuele stofkrimp gecorrigeerd worden. Uw vouwgordijn hangt dus ook na reiniging nog even mooi.
Een stijlvol koordgewicht en een metalen bedieningsketting maken uw vouwgordijn tot in detail af.

Kleurpalet
Het kleurpalet van de collectie is helemaal van nu, ingetogen chique met kleuren als wit, offwhite, taupe, bruin, grijs en zwart, aangevuld met pastels en accentkleuren. Deze kleuren zijn goed toepasbaar in alle woonstijlen.

De nieuwe collectie is vanaf nu leverbaar bij uw SUNWAY® dealer.