SUNWAY® presenteert vol trots haar nieuwe collecties verticale jaloezieën & paneelgordijnen 2015. Hieronder vindt u de highlights van de beide collecties:

Verticale jaloezieën collectie
SUNWAY® biedt verticale jaloezieën van verschillende materialen: textiel, aluminium en kunststof. De hoogwaardige materialen hebben ieder hun eigen functionele en decoratieve eigenschappen en toepassingsmogelijkheden.

Toepassing
Verticale jaloezieën zijn zeer geschikt voor schuifpuien en grote glaspartijen. Ook voor ramen met afwijkende vormen zijn verticale jaloezieën de perfecte keus. Denk hierbij o.a. aan schuine ramen, erkers en hoekramen.

Paneelgordijnen collectie
Paneelgordijnen zijn erg mooi voor grote glaspartijen.
Natuurlijk wilt u optimaal genieten van uw uitzicht en de lichtinval, maar zonder concessies te doen aan uw privacy. SUNWAY biedt met panelen de perfecte raamdecoratie voor grote ramen en (schuif)puien.

Uw persoonlijke keuze in materialen, kleuren en afwerking
De SUNWAY® collectie biedt mooie stoffen in verschillende transparanties en prachtige naturelkleuren. Er zijn veel mogelijkheden voor de invulling van uw paneelgordijn. Zo kunt u ervoor kiezen om dichte stof met transparante stof te combineren. Ook is het mogelijk om een afwijkende kleurbaan in uw paneelgordijn toe te passen. De finishing touch geeft u door het toevoegen van baleinen van aluminium. De baleinen zijn leverbaar in verschillende kleuren. Baleinen geven uw paneelgordijn een strakke design uitstraling.