De SUNWAY® Hout & Outdoor Collectie: Hout, de natuurlijke sfeermaker
Hout creëert een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving, zowel binnen als buiten. Hout is dé natuurlijke sfeermaker biedt veel mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie. SUNWAY® inspireert u graag met de mooist sfeermakers voor binnen en buiten.

Kleurenpalet
Het kleurenpalet van de houtcollectie is uniek. Het bestaat uit maar liefst 48 geverfde en beitstinten. Er is een compleet nieuwe serie geverfde kleuren ontwikkeld voor de Memphis collectie, met veel witte en vergrijsde tinten als grijsgroen en taupe. Natuurlijk ontbreken ook de grijs-, bruin- en zwarttinten niet. Maar liefst 16 van deze nieuwe geverfde tinten zijn toe te passen op alle producten in de Memphis collectie. Het is dus mogelijk om houten jaloezieën, Woodweave blinds en de outdoor producten in dezelfde kleur te leveren. Alle geverfde kleuren zijn ook leverbaar in High Gloss (pianolak) uitvoering voor 50 mm en 70 mm jaloezieën.

Colour on Demand (kleur op verzoek)
Naast het trendy kleurenpalet dat wij leveren is er ook de Colour on Demand service: Wij leveren jaloezieën en woodweave blinds in iedere kleur die u wenst. Kies een kleur uit de bekende kleursystemen als RAL en NCS, maar ook van alle bekende verfaanbieders