Jaloezieën zijn een van meest gebruikte type raamdecoratie. Geen wonder dat er in de loop der jaren daarom een grote mate van diversiteit in de mogelijkheden is ontstaan. Deze populariteit is voornamelijk te danken aan het kenmerk dat jaloezieën veel controle bieden over de lichtinval. Deze controle biedt twee voordelen:

  • De mogelijkheid om met licht te spelen
  • De mogelijkheid om de mate van privacy te bepalen

Deze lichtspeling geeft het volgende resultaat:

Met name in de woon- of slaapkamer is het effect hiervan zeer prettig. Zo kunt u eenvoudig privacy creëren door ze te sluiten, of ervoor kiezen om natuurlijk licht binnen te laten komen door ze te openen.

De collectie

De SUNWAY® jaloezieën collectie bestaat uit drie type jaloezieën: horizontale, verticale en houten. Horizontale- en verticale jaloezieën zijn te verkrijgen in drie verschillende materialen: textiel, aluminium en kunststof. Deze hoogwaardige materialen hebben ieder hun eigen functionele en decoratieve eigenschappen. De houten collectie biedt houten lamellen in verschillende natuurlijke kleuren en finishes.

Horizontaal

Horizontale jaloezieën zijn te verkrijgen in een range van witte, grijze en zwarte stijlvolle kleuren, maar ook in kleuren zoals: blauw: rood of groen. Bezoek de DigiStudio voor alle mogelijke kleuren. Sunway biedt vier lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 50 mm en 70 mm. Elke lamelbreedte sluit het beste aan bij zijn eigen stijl. De effecten hiervan zijn het beste zichtbaar in het echt. Daarom wordt geadviseerd om dit te ervaren in één van onze showrooms.

Verticaal

De verticale jaloezieën collectie is beschikbaar in een pallet van strakke en stijlvolle kleuren. Witte, grijze en zwarte tinten zetten de toon voor deze collectie. Verticale jaloezieën hebben een grotere maximale breedte dan de horizontale collectie. Voor grote ramen en puien zijn verticale jaloezieën daarom de perfecte keuze.

Hout

De inspirerende houten jaloezieën collectie bestaat uit drie houtprogramma’s: Memphis, Boston en Detroit. Ieder type bestaat uit een sfeervolle houtsoort met zijn eigen kleuren en finishes. Evenals de horizontale collectie biedt deze collectie een aantal opties:

  • Ladderkoord of ladderband in verschillende kleuren en breedtes (10 mm, 25mm en 38 mm)
  • Gesloten bovenbak of de fraaie open retro-variant
  • Bedieningsopties als koord- of elektrische bediening

Jaloezieën op maat

De gehele collectie is uiteraard volledig op maat te bestellen. Om de jaloezieën op maat te maken is het belangrijk dat de maten van uw ramen nauwkeurig worden gemeten. Daarom werkt SUNWAY® samen met dealers die bij u langskomen om uw raam op te meten. De SUNWAY® dealer zorgt ook voor de complete montage van uw raamdecoratie. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat de raambekleding de juiste afmeting heeft.