Art Floor

We bestaan dit jaar 21 jaar! Wij zijn een familiebedrijf (vader en zoons) gespecialiseerd in de binneninrichting van uw huis op het gebied van vloeren en raamdecoraties en andere deur- en raam producten. Wij weten wel wat service is! Daarom nemen wij bij Art Floor graag het werk uit handen. Wij komen inmeten, monteren uw raamdecoraties of leggen uw gekochte vloeren. Maar wij geven u ook een serieus interieuradvies. En dat doen we niet alleen in de winkel, maar ook bij u thuis! Bekijk hier alle producten die wij verkopen of kom langs in onze winkel! Het adres en de openingstijden van onze winkel kunt u hieronder bij Contact vinden.

DAKRAAMPRODUCTEN

Bijna alle raamdecoraties kunnen toegepast worden op uw dakraam. Genoeg keuze! Zo kunt u kiezen uit rolgordijnen, ook met Disney of Star Wars opdruk, vouwgordijnen, Duette® Shades , jaloezieën of een dubbele cassete met verschillende raamdecoraties in 1. En om de insecten buiten te houden is er nog een dakraamhor. Scrol verder voor meer informatie over elk product. Of kom naar onze winkel voor vrijblijvend advies.

DUETTE® SHADES & PLISSÉS

Duette® Shades hebben een honingraatstructuur. De ruimte tussen de duette in zorgt voor een isolerende werking. Hierdoor houd het warmte in de winter en kou in de zomer vast. Bij een plissé zijn de plooien in zig zag gevouwen en gestreken. Dit zorgt voor een strakke en elegante uitstraling. Duette® Shades en Plissés zijn er in meer dan 100 kleuren en maten. Kies voor een transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stof en speel met het licht. Hierbij is ook de TopDown/BottomUp optie mogelijk. En overal toepasbaar.

DUOROLGORDIJNEN

Duorolgordijnen (ook wel Eclips genoemd) bestaan uit 2 lagen stof, een transparante en een verduisterende. Deze zijn horizontaal gestreept. Door het op en neer halen van de Duorolgordijn creëert u uw eigen lichtinval. Duorolgordijnen zijn er in meer dan 50 kleuren. Genoeg keuze! Hierbij is het verduisterende stuk de kleur die u kiest en het transparante stuk doorschijnend. De Duorolgordijn kan mooi worden afgewerkt met een strakke onderroede van massief alluminium.

JALOEZIEËN

Jaloezieën zijn er in verschillende soorten. Zo zijn er horizontale en verticale jaloezieën. Verticale jaloezieën (ook wel lamellen genoemd) zijn er in alluminium. Horizontale jaloeziën zijn er in alluminium en hout. De top down optie is ook mogelijk bij jaloezieën. En het is mogelijk om ladderbanden aan uw jaloezie toe te voegen. Deze zijn er in verschillende breedtes en kleuren. In de winkel kunt u de verdere opties bespreken.

Duette® shades

Twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Door deze structuur is de raamdecoratie onder meer isolerend en geluiddempend. 

Meer informatie

Eclips rolgordijnen

De SUNWAY® Eclips rolgordijnen, ook wel bekend als duo rolgordijnen, bieden een optimale combinatie van stijl en functionaliteit. 

Meer informatie
Eclips rolgordijnen raambekleding/raamdecoratie SUNWAY | woonkamer

Horizontale jaloezieën

De perfecte combinatie van sfeer en techniek. Deze raamdecoratie biedt een uitstekende daglichtregulering. Daarnaast zijn de horizontale jaloezieën ook uitermate geschikt voor dakramen.

Meer informatie

Houten jaloezieën

Hout is dé natuurlijke sfeermaker. Houten jaloezieën creëren een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving.

Meer informatie

Nubus® shades

Deze gloednieuwe eyecatcher in uw interieur wordt gemaakt van  hoogwaardig kunststof. Nubus® shades zijn ijzersterk en nauwelijks gevoelig voor vocht, warmte en zonlicht.

Meer informatie
Nubus shades raambekleding/raamdecoratie SUNWAY | woonkamer wit

Plissé shades

Mooie geplooide stoffen in verschillende transparanties. Plissé shades zijn elegant, tijdloos en passen in ieder interieur.

Meer informatie

Rolgordijnen

Deze collectie Rolgordijnen biedt een grote keuze in stoffen in sfeervolle kleuren, smaakvolle dessins en structuren. 

Meer informatie
Rolgordijnen raambekleding/raamdecoratie SUNWAY | woonkamer grijs

Verticale jaloezieën

Zorgen in gesloten toestand voor optimale privacy en in open toestand voor een prachtige lichtinval en lichtfiltering.

Meer informatie
Verticale Jaloezieën raambekleding/raamdecoratie SUNWAY | woonkamer wit

Vouwgordijnen

Geen ander type raamdecoratie brengt zoveel sfeer in uw interieur als een mooi vouwgordijn, gemaakt van een exclusieve designstof en tot in detail afgewerkt.  

Meer informatie

Woodweave blinds

Gemaakt van geweven hout en in verschillende weefstructuren en modellen verkrijgbaar. Woodweave blinds geven uw woonruimte een unieke, warme uitstraling.  

Meer informatie
Woodweave Blinds raambekleding/raamdecoratie SUNWAY | zithoek bruin

Kom langs in onze showroom!

Bezoekadres

SCHEEPMAKERSTRAAT 63
2222 AB KATWIJK

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 tot 17:00
Woensdag
09:30 tot 17:00
Donderdag
09:30 tot 17:00
Vrijdag
09:30 tot 17:00
Zaterdag
10:00 tot 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

Tel:
071-4087005

Mail:

katwijk@art-floor.nl