Anders Dan Anderen Woninginrichting

Sinds 1978 biedt Anders Dan Anderen Woninginrichting voor ieder wat wils. Anders Dan Anderen beschikt over een groot assortiment van onder andere matrassen, laminaat, gordijnen, zonwering, bedden en tapijt. Ook wordt er gratis opgemeten en zonwering gemonteerd. Dit alles tegen een betaalbare prijs. Vragen? Neem contact op

Vou-3

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen bieden de ideale gulden middenweg tussen strakke lamellen en logge gordijnen. Met een vouwgordijn van ons kunt u nauwkeurig bepalen hoeveel licht en privacy u wenst in uw woning of kantoor. Wij verkopen vouwgordijnen in lichtdoorlatende en verduisterende varianten. Neem direct een kijkje tussen ons ruime aanbod in kleuren, stoffen en motieven. Vraag ook naar onze afwerkingsmogelijkheden. Wij maken uw gordijnen volledig op maat.

Eclips rolgordijnen raambekleding/raamdecoratie SUNWAY | zithoek grijs

Duorolgordijnen

Duorolgordijnen vormen de perfecte combinatie van praktische jaloezieën en sfeervolle rolgordijnen. Omdat duorolgordijnen bestaan uit een dubbele stof, kunt u nauwkeurig bepalen hoeveel licht en inkijk u wenst in uw woning of kantoor. Een ander voordeel van duorolgordijnen is dat deze zeer isolerend werken. Bovendien staan ze erg aantrekkelijk in elk interieur. Bij ons kunt u uw gewenste duorolgordijnen in vrijwel elke kleur bestellen.

Rolgordijnen raambekleding/raamdecoratie SUNWAY | keuken modern

Rolgordijnen

Bent u op zoek naar mooie rolgordijnen? Wij maken transparante, semi-transparante en verduisterende rolgordijnen op maat. Wist u dat rolgordijnen ook geluiddempende en isolerende functies dragen? Onze rolgordijnen zorgen ervoor dat de kou buiten blijft en de warmte binnen. Deze raamdecoratie staat daarnaast bekend als een echte sfeermaker in elk interieur. Tot slot zijn onze rolgordijnen uiterst eenvoudig te bevestigen met het unieke bevestigingssysteem.

Jaloezieën

Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten jaloezieën. Denk aan horizontale en verticale varianten en aan jaloezieën van hout of kunststof. Dankzij dit ruime aanbod, hebben we voor iedere ruimte en voor elk budget een passende oplossing. Met onze jaloezieën kunt u precies uw gewenste hoeveelheid lichtinval bepalen. Doordat u de jaloezieën ook nog volledig kunt sluiten, creëert u uiterst eenvoudig optimale privacy.

Plissé

Plissé gordijnen kunnen op enorm veel verschillende manieren afgesteld worden. Dit type gordijnen kunt u namelijk niet alleen aan de onderzijde in hoogte verstellen, maar ook aan de bovenzijde! Op deze manier kunt u optimaal bepalen hoeveel privacy en lichtinval u wenst in uw woning of kantoor. In onze ruime collectie vindt u ook isolerende en zonwerende varianten. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Duette® shades

Twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Door deze structuur is de raamdecoratie onder meer isolerend en geluiddempend. 

Meer informatie

Eclips rolgordijnen

De SUNWAY® Eclips rolgordijnen, ook wel bekend als duo rolgordijnen, bieden een optimale combinatie van stijl en functionaliteit. 

Meer informatie
Eclips rolgordijnen raambekleding/raamdecoratie SUNWAY | woonkamer

Horizontale jaloezieën

De perfecte combinatie van sfeer en techniek. Deze raamdecoratie biedt een uitstekende daglichtregulering. Daarnaast zijn de horizontale jaloezieën ook uitermate geschikt voor dakramen.

Meer informatie

Houten jaloezieën

Hout is dé natuurlijke sfeermaker. Houten jaloezieën creëren een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving.

Meer informatie

Nubus® shades

Deze gloednieuwe eyecatcher in uw interieur wordt gemaakt van  hoogwaardig kunststof. Nubus® shades zijn ijzersterk en nauwelijks gevoelig voor vocht, warmte en zonlicht.

Meer informatie
Nubus shades raambekleding/raamdecoratie SUNWAY | woonkamer wit

Plissé shades

Mooie geplooide stoffen in verschillende transparanties. Plissé shades zijn elegant, tijdloos en passen in ieder interieur.

Meer informatie

Rolgordijnen

Deze collectie Rolgordijnen biedt een grote keuze in stoffen in sfeervolle kleuren, smaakvolle dessins en structuren. 

Meer informatie
Rolgordijnen raambekleding/raamdecoratie SUNWAY | woonkamer grijs

Verticale jaloezieën

Zorgen in gesloten toestand voor optimale privacy en in open toestand voor een prachtige lichtinval en lichtfiltering.

Meer informatie
Verticale Jaloezieën raambekleding/raamdecoratie SUNWAY | woonkamer wit

Vouwgordijnen

Geen ander type raamdecoratie brengt zoveel sfeer in uw interieur als een mooi vouwgordijn, gemaakt van een exclusieve designstof en tot in detail afgewerkt.  

Meer informatie

Woodweave blinds

Gemaakt van geweven hout en in verschillende weefstructuren en modellen verkrijgbaar. Woodweave blinds geven uw woonruimte een unieke, warme uitstraling.  

Meer informatie
Woodweave Blinds raambekleding/raamdecoratie SUNWAY | zithoek bruin

Bezoekadres

JOHAN HUIZINGALAAN 156
1065 JG AMSTERDAM

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
09:30 tot 17:00
Dinsdag
09:30 tot 17:00
Woensdag
09:30 tot 17:00
Donderdag
09:30 tot 17:00
Vrijdag
09:30 tot 17:00
Zaterdag
09:30 tot 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Tel:
020-6156159

Mail:

info@andersdananderen.nl