De SUNWAY® Odysee® Shade is een innovatief type raambekleding, dat tot de familie van de populaire Duette® Shades behoort. De Odysee® Shades hebben eenzelfde isolerende werking als Duette® Shades, maar met de unieke mogelijkheid de afzonderlijke cellen in en uit te vouwen.

Onze modellen

Odysee® Shades zijn leverbaar in mooie naturelkleuren en met 3 bedieningsopties: Eindloos koord (standaard), PowerTouch en Simplicity motor.

 • Odysee® Shades met Eindloos koord

  Met de eindloos koordbediening kunt u de Odysee® Shade zowel neerlaten en optrekken als de cellen in- en uitvouwen.

 • Odysee® Shades met PowerTouch

  De koordloze PowerTouch bediening is een batterij aangestuurde motor die wordt aangedreven door een extern battery pack van 12 Volt en over een op- en neertoets beschikt. 

 • Odysee® Shades met Simplicity motor

  Een motor die wordt aangedreven door een extern battery pack van 12 Volt.
  De bediening gaat door middel van een 5-kanaals radio gestuurde (RF) afstandsbediening.

Odysee® Shades samples

Bekijk hieronder een selectie van de mogelijkheden van onze collectie:

Innovatieve raambekleding

De Odysee® Shade is een bijzonder,  innovatief  type raambekleding. U kunt de Odysee cellen traploos en op iedere hoogte verstellen en daarmee het doorzicht volledig naar eigen wens creëren. Van volledig uitgevouwen (dichte) cellen voor totale privacy, energiebesparing en onzichtbare koorden tot geheel ineengevouwen (open) cellen voor maximale transparantie, doorzicht en lichtregulering.

Gemotoriseerde bediening

Naast eindloos koordbediening kunnen de SUNWAY® Odysee® Shades worden geleverd met gemotoriseerde bediening. Hierbij heeft u de keuze uit een batterijmotor en een accumotor. 

Kiest u voor gemotoriseerde bediening? Dan is het mogelijk om uw Odysee® Shade te koppelen aan een Smart Hub zoals Homey. Kijk voor meer informatie op onze Smart Home pagina

Odysee® Shades bedieningsvormen

Odysee® Shades zijn leverbaar in 3 bedieningsvormen: Eindloos koord, PowerTouch en met Simplicity motor.

Odysee® Shades met Eindloos koord

De SUNWAY® Odysee® Shade wordt standaard geleverd met eindloos koordbediening. Met de eindloos koordbediening kunt u de Odysee® Shade zowel neerlaten en optrekken als de cellen in- en uitvouwen.

Eindloos koord

Odysee® Shades met PowerTouch

De bediening gaat door middel van een witte kunststof stang met een druktoets bediening. De Odysee® Shade kan met de op- en neertoets eenvoudig bediend worden.

PowerTouch

Odysee® Shades met Simplicity motor

De Simplicity motor is een batterij aangestuurde motor die wordt aangedreven door een extern battery pack van 12 Volt. De bediening gaat door middel van een 5-kanaals radio gestuurde (RF) afstandsbediening.

Simplicity motor

Spelen met licht en privacy

U kunt de Odysee® cellen traploos en op iedere hoogte verstellen en daarmee het doorzicht volledig naar eigen wens creëren. Van volledig uitgevouwen (dichte) cellen voor totale privacy, energiebesparing en onzichtbare koorden tot geheel ineengevouwen (open) cellen voor maximale transparantie, doorzicht en lichtregulering.

Bekijk de mogelijkheden zelf

Alle kleuren en stoffen hebben een ander effect op de sfeer in huis. Bezoek onze DigiStudio en ontdek het zelf!

Naar de DigiStudio

Bent u op zoek naar een Odysee® Shade?

 • Zelfde isolerende werking als Duette® Shades
 • Bepaal zelf de lichtinval in huis
 • Leverbaar in mooie naturel kleuren
 • Nonwoven stoffen zorgen voor prachtig gefilterd licht
Waar te koop?
 • Leverbaar in 3 hardware kleuren
 • Vrij in hoogte verstelbaar
 • Energiebesparend
 • Kindvriendelijke bediening