Er zijn heel veel soorten raambekleding: van horizontale (houten) jaloezieën tot rolgordijnen en van Duette® Shades tot vouwgordijnen. En dan heb je nog een enorme keuze in materialen: van hout tot aluminium en de prachtigste stoffen. De SUNWAY® collectie biedt een grote keuze in materialen en stoffen: van transparant tot verduisterend, stoffen met een natuurlijke uitstraling en stoffen met bijzondere structuren. En natuurlijk in jouw favoriete kleur: naturel kleuren, van zoete pastels tot felle kleuren en chique, vergrijsde tinten. Welk product en welk materiaal past in jouw interieur?

Selecteer je stijl
Maak kennis met alle mogelijkheden die SUNWAY® biedt. Met de handige inspirator selecteer je eerst de stijl die jou het meest aanspreekt. Vervolgens kies je het raamtype waarvoor jij raambekleding zoekt en welke functie deze moet hebben. Wil je bijvoorbeeld dat er licht doorheen komt of moet het juist

helemaal verduisteren? Daarna kun je kiezen uit drie populaire kleurgroepen en hoe je je raambekleding wil bedienen. Uit al jouw keuzes volgt een duidelijk overzicht met jouw inspiratie en wat het beste bij jouw interieur past.

Ga snel aan de slag en vind de raambekleding die bij jou past!

GEBRUIK DE SUNWAY INSPIRATOR EN VIND JOUW INSPIRATIE

1. Interieurstijl

Kies een interieurstijl die bij je past.

2. Raamtype

Kies een raamtype die bij je past.

3. Functionaliteit

Kies de functionaliteit van de raambekleding die bij je past.

4. Kleur

Kies een kleur die bij je past.

5. Bedieningsvorm

Kies een bedieningsvorm die bij je past.

Vele mogelijkheden
We hopen dat we je hebben geïnspireerd met ons verhaal. Er is zoveel mogelijk. En welke trend jij ook kiest deze winter, er is altijd perfect passende raambekleding.

Natuurlijke materialen, luxe stoffen, basic kleuren, pastels of winterkleuren, alles kan! Wil je meer informatie en alle collecties live bekijken? Loop dat eens vrijblijvend binnen bij een SUNWAY showroom bij jou in de buurt.