*LET OP, DEZE ACTIE IS INMIDDELS VERLOPEN!*

SUNWAY® heeft een nieuwe Najaarsactie: bij aankoop van een Duette® Color on Demand Shade betaalt u voor de Simplicity Top-down Bottom-up accumotor t.w.v. € 345,- nu slechts € 245,-. Vraag uw SUNWAY dealer naar de voorwaarden.

Bepaal zelf uw privacy en lichtinval

De Simplicity Top-down Bottom-up motor zorgt ervoor dat uw Duette® Shade eenvoudig van bovenaf naar beneden én van beneden naar boven te bedienen is met een afstandsbediening. Hiermee bepaalt uzelf hoeveel privacy u heeft en bovendien heeft u hiermee zelf de mogelijkheid om de juiste balans tussen lichtinval en inkijk te creëren.

De montage is zeer eenvoudig, u hoeft niet met snoeren en elektra te werken. Met de bijgeleverde adapter zorgt u in een paar uur voor een volle 8V accu, waarmee uw Shade maandenlang probleemloos bediend kan worden.

Klik hier om een SUNWAY showroom bij u in de buurt te vinden. 

Wat is een Duette® Color on Demand Shade?

Het concept is heel eenvoudig. De stof van deze collectie is leverbaar in een lichtdoorlatende en verduisterende kwaliteit. De kleurenwaaier bevat ruim 800 kleurstalen. Daaruit kies je de kleur die het best bij je interieur past. Uit de ruim 800 stalen/kleuren hebben we 48 kleuren geselecteerd. Deze 48 kleuren zijn geprint op zowel de lichtdoorlatende als de verduisterende stofkwaliteit. Zo krijg je een goede indruk van hoe de kleur van de staal er uiteindelijk uitziet op de beide stofkwaliteiten.

Kijk hier voor meer informatie over Duette® Color on Demand Shades