Maar winters wit hoef je niet alleen met kou te associëren. Ook raambekleding in witte tinten voegt veel warme en sfeer toe aan je interieur. Raambekleding heb je in alle soorten, maten en kleuren. Ook als je kiest voor wit zijn er altijd nog verschillende tinten wit. Wit vormt een mooie basis voor ieder interieur. En het ideale is dat je het met accessoires verder kunt

aankleden, aangepast aan het seizoen. Ga in de winter bijvoorbeeld voor gezellige bontkussens zachte plaids en wollige vloerkleden. Samen met de witte raambekleding is jouw winterse sfeer perfect in balans.
We laten je graag wat inspiratie zien met SUNWAY® raambekleding in Winters Wit.

Duette® Shades

Een fijn type raambekleding in jouw winterinterieur zijn Duette® Shades. Duette® Shades bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Behalve dat Duette® Shades decoratief zijn geeft

deze structuur het product een aantal effectieve en functionele eigenschappen: Ze zijn isolerend en je kunt op stookkosten besparen in de winter. Bovendien zorgen ze voor een verbeterde akoestiek in huis, fijn als je een harde vloer hebt. Overdag kun je het winterzonnetje lekker binnenlaten door toepassing van een topdown model, waarbij je de Duette® Shade vrij kunt positioneren voor het raam.

Het fijne van Duette® Shades is dat ze in ieder interieur passen, van landelijk tot industrieel.

Houten jaloezieën

Een goed voorbeeld van een fijne sfeermaker in huis zijn houten jaloezieën. Die zijn er in prachtige natuurlijke houttinten, maar ook in sereen wit. Overdag

filteren de jaloezieen het winterlicht prachtig. ’s Avonds sluit je ze en dan bieden ze je geborgenheid en privacy. Een leuk alternatief voor houten jaloezieën zijn Woodweave shades. Dit zijn rolgordijnen of vouwgordijnen van geweven hout. Ook Woodweave shades zijn er in warm wit.

Rolgordijnen

Het rolgordijn blijft een klassieker in het interieur. Een rolgordijn past namelijk in ieder winters interieur, of je nou een modern, Scandinavisch of een landelijk interieur hebt. En denk jij bij een wit rolgordijn aan saai? Zeker niet bij SUNWAY®!

Vouwgordijnen

Een ander type raambekleding dat warmte en sfeer toevoegt aan je winterinterieur zijn vouwgordijnen. SUNWAY® vouwgordijnen kun je met verschillende stoffen krijgen. Maak je keuze uit mooie, rijke stoffen met mooie weefsels.

Transparante stoffen geven een serene, luchtige sfeer aan je interieur. De wintertouch komt dan van overgordijnen, die je ’s avonds sluit om van je woonkamer een lekker nest te maken.

We hebben je graag laten zien dat ook witte raambekleding bijdraagt aan het creëren van een warm en behaaglijk

winterinterieur. En vind je wit te wit? Voeg dan lekker jouw favoriete kleuren toe, want wit vormt altíjd een prachtige basis.

Geïnspireerd?
Kijk voor informatie op www.sunway.nl of loop eens binnen bij een SUNWAY® showroom. Vind een SUNWAY® showroom

Vele mogelijkheden

We hopen dat we je hebben geïnspireerd met ons verhaal. Er is zoveel mogelijk. En welke trend jij ook kiest deze winter, er is altijd perfect passende raambekleding.

Natuurlijke materialen, luxe stoffen, basic kleuren, pastels of winterkleuren, alles kan! Wil je meer informatie en alle collecties live bekijken? Loop dan eens vrijblijvend binnen bij een SUNWAY® showroom bij jou in de buurt.

stek_5

Bovenstaande staat ook in Stek Magazine nummer 7. Dit is een online woonmagazine in de vorm van een interieur app. Iedere 6 weken verschijnt er een nieuwe uitgave met nieuwe wooninspiratie. Waar je ook bent, je hebt altijd wooninspiratie voor jouw stek bij de hand!

De app is gratis te downloaden uit de Apple App Store of Google Play Store. SUNWAY® staat in editie 10 van Stek Magazine.

stek-apple
stek-play-store