Houten jaloezieën

Wat dacht je bijvoorbeeld van houten jaloezieën? Hout is een echte sfeermaker. Het creëert warmte en maakt een interieur meteen behaaglijk. Denk vooral aan de natuurlijke houttinten, maar ook de mooi geverfde kleuren in donkere tinten als grijs en zwart voegen warmte toe.

Houten jaloezieën bieden je de mogelijkheid om te spelen met lichtinval en privacy. Open de jaloezieën om de mooie winterse taferelen te bekijken of sluit de jaloezieën om je lekker af te zonderen van de wereld om je heen.

Woodweave Blinds

Behalve houten jaloezieën heeft SUNWAY® nog een andere variant houten raambekleding in het assortiment: de SUNWAY® Woodweave Blind. Dit zijn vouw- of rolgordijnen van geweven hout. Woodweave Blinds brengen instant sfeer in je interieur en zorgen voor een unieke uitstraling. Bovendien zijn de kleuren van de Woodweave Blinds goed te combineren met de kleuren van houten jaloezieën.

Een andere mooie vorm van winter raamdecoratie zijn vouwgordijnen. Voor de vouwgordijncollectie hebben wij samengewerkt met stoffenleverancier Kendix®. De rijke stoffen met intense kleuren zorgen direct voor een warme sfeer. Maak het helemaal af met een bijpassend of juist contrasterend gordijn uit de Kendix® gordijncollectie.

Bespaar op je stookkosten met Duette® Shades

Wil je behalve sfeer aanbrengen ook nog geld besparen? Dan zijn de Duette® Shades jouw product. De honingraatstructuur van dit product werkt isolerend, waardoor je flink kunt besparen op je stookkosten. We hebben een energiebesparingscalculator waarmee je jouw besparing kunt berekenen.

Duette® Shades zorgen daarnaast voor een verbeterde akoestiek in je interieur. Dat komt mooi uit als jij op je luie zondagmiddag lekker hard je Spotify aan hebt.

Top-down en bottom-up

Onze Duette® Shades zijn leverbaar in heel veel kleuren en ook te verkrijgen in top-down/bottom-up uitvoering. Zo kun je het winterzonnetje lekker binnenhalen, terwijl niemand hoeft te zien hoe jij in je onesie door het huis loopt.

Bekijk de foto’s om inspiratie voor je winterinterieur op te doen.