Als je in een slim huis of Smart Home woont, weet jouw huis precies wat jij nodig hebt. Je kunt het koffiezetapparaat aanzetten vanuit je bed. Of  de lampen gaan vanzelf uit als jij het huis uitgaat. Of je SUNWAY® raambekleding gaat bijvoorbeeld automatisch dicht als het donker wordt, of juist als de zon gaat schijnen. Hoe handig is dat!

Er zijn al tal van geautomatiseerde en aanstuurbare producten die niet meer weg te denken zijn. Denk aan Philips Hue® verlichting, Sonos geluidssysteem, of Netflix kijken via Chromecast. Alles wordt aangestuurd via een app op je smartphone. Bij SUNWAY® houden we van innovatie in huis. Daarom zijn ook alle gemotoriseerde raamdecoratie producten van SUNWAY® gemakkelijk te integreren in je Smart Home.

Of je nu kiest voor onze Duette® Shades, houten Jaloezieën, rolgordijnen of vouwgordijnen, alle raambekleding van SUNWAY® kan uitgerust worden met een motor (bijvoorbeeld van Somfy.

Zo kun jij met SUNWAY® je leefomgeving eenvoudig omtoveren tot jouw huis van de toekomst.

Koppel al je slimme apparaten en bedien alles met één app

Alle merken met slimme apparaten werken met een eigen app. Dat is net zo onhandig als meerdere afstandsbedieningen bij je tv. Er is een oplossing: koppel al je apparaten én je raambekleding aan een hub of bridge en dan kun je alles bedienen met één app. Heel gebruiksvriendelijk.

Bovendien biedt een hub of bridge jou de mogelijkheid om méér te halen uit de apparaten die je al hebt. Zo kun je via je hub ieder gewenst digitaal apparaat integreren en zelf instellen met welke andere apparaten je deze wil verbinden in een zogenaamde ‘flow’ oftewel scenario.


Hieronder vind je de mogelijkheden om SUNWAY® producten ‘smart’ te maken:

Homey®

Dit is een Smart Home Hub van het Nederlandse Athom. Al je afstandsbedieningen worden overbodig door dit multi-platform product. Door alles te verbinden, bedien je alles vanaf één centraal punt. Dit doe je via de iOS- en Android-app. Homey ondersteunt naast SUNWAY® raambekleding en alle op afstand bestuurbare huishoudelijke apparaten ook multimedia-systemen zoals SONOS boxen, media centers en TV-tuners.

Ook spraakbesturing en koppeling met Amazon Alexa en Google Home behoort tot de zeer uitgebreide mogelijkheden van Homey®.

Somfy TaHoma® switch

De TaHoma switch is compatibel met bijna 300 soorten huishoudelijke producten (van Somfy en de grootste merken voor huishoudelijke apparatuur) en zorgt voor een naadloze Smart Home-ervaring.

Denk aan een Honeywell thermostaat, Hitatchi airconditioning, Philips Hue verlichting en nog veel meer. Integreer draadloze schakelaars of afstandsbedieningen van je SUNWAY® raambekleding in deze slimme Smart Home box.

Bespaar energie door 100% inzicht

Een Smart Home is een duurzame oplossing die je de mogelijkheid geeft om moeiteloos een milieubewust huishouden te runnen.
Zo kun je heel snel grote energiebesparingen realiseren, doordat je volledig inzicht hebt in alle verbruikende producten in huis. Zo zijn energieslurpers in no-time gevonden.
En het wordt nog beter. Zelfs  je analoge apparaten kun je integreren, want met een slimme stekker van bijvoorbeeld Fibaro

of KlikAanKlikUit kun je ook deze apparaten eenvoudig in je flows integreren. Het enige dat je hoeft te doen is de slimme stekker tussen het apparaat en het stopcontact plaatsen. Door je huis te automatiseren, bescherm, bespaar en ontzorg je jezelf nog meer. Denk aan het koppelen van je raambekleding aan je TV-scenario, je temperatuurregeling, sensoren voor lichtinval of scenario’s voor wakker worden of slapengaan. Bespaar tijd, energie en dus geld!

Wil jij ook graag SUNWAY® raambekleding in je Smart Home toepassen en het gemak ervaren? Loop dan eens binnen bij een SUNWAY® showroom bij jou in de buurt en bespreek de mogelijkheden voor jouw situatie.

En ook als je niet persé je raambekleding smart wil maken, maar je wilt wel je raambekleding met 1 druk op de knop bedienen vanuit je luie stoel, dan kan de SUNWAY® dealer jou ook daarover informeren.

Bovenstaande staat ook in Stek Magazine nummer 05. Dit is een online woonmagazine in de vorm van een interieur app. Iedere 6 weken verschijnt er een nieuwe uitgave met nieuwe wooninspiratie. Waar je ook bent, je hebt altijd wooninspiratie voor jouw stek bij de hand!

De app is gratis te downloaden uit de Apple App Store of Google Play Store. SUNWAY® staat in editie 07 van Stek Magazine.

stek-apple   stek-play-store