De luxe van een hotel met de warmte van thuis.

TIP #1 Stoer en avontuurlijk

Zowel luxe als huiselijke warmte is belangrijk in de boutique hotel stijl. Een kamer een knusse sfeer geven, dat kan eenvoudig met SUNWAY® Parametre® Shades, die je heel mooi als room divider kan toepassen. Met een fijn zitgedeelte, aparte eetruimte en natuurlijk een home office tover je jouw living om tot een chique hotellounge. Ook zijn Parametre® Shades ideaal voor grote raampartijen. Je behoudt een fantastisch uitzicht en kan naar wens de ruimte intiem maken.

Je tovert jouw living om tot chique hotellounge. Een fijn zitgedeelte, aparte eetruimte en natuurlijk een home office.

TIP #2 De luxe van licht

Een hotelkamer is vaak heerlijk licht. Zeker met de lente in zicht, halen we maar wat graag licht in huis. Raambekleding speelt daarbij natuurlijk een belangrijke rol. Wil je veel lichtinval, maar geen inkijk? Dan zijn SUNWAY® rolgordijnen de ideale keuze. Ze passen in elk interieur en zijn leverbaar in verschillende transparanties. Heb je grote ramen of een schuifpui? Dan zijn paneelgordijnen van stof of de nieuwe Nubus® paneelgordijnen van kunststof heel mooi. Tip: kies de kleuren van je muur, rolgordijnen en accessoires in ton sur ton kleuren, zo krijg je een harmonieus geheel.

Een hotelkamer is vaak heerlijk licht. En zeker met de lente in zicht, halen we maar wat graag licht in huis.

TIP #3 Perfecte tint

In een boutique hotel huis mogen kleuren niet ontbreken. Zeker in een slaapkamer geven donkere en warme tinten een geborgen gevoel. Durf te combineren: donkerblauw met warm okergeel bijvoorbeeld. Ook verschillende patronen en printjes kun je gerust mixen, zolang je er maar voor zorgt dat alles een harmonieus geheel wordt. Kies daarom ook je raambekleding in dezelfde kleurstelling. Matchende structuren en prints vind je bijvoorbeeld in de collectie Nubus® Shades. SUNWAY® raambekleding is verkrijgbaar in diverse kleuren, dus jouw perfecte tint zit er altijd bij.

In een boutique hotel huis mogen kleuren niet ontbreken. Kies daarom ook je raambekleding in dezelfde kleurstelling.

TIP #4 Natuurlijke materialen

Naast warme kleuren zien we ook veel aardetinten terug in de interieurtrends. Die matchen natuurlijk ook perfect met natuurlijke materialen. Houten jaloezieën van SUNWAY® raambekleding geven die natural look en reguleren tegelijkertijd de lichtinval. Maar ook linnen is een mooie optie, een luchtige stof met een aardse sfeer. Denk hierbij aan de prachtige vouwgordijnen van SUNWAY® raambekleding. Zo heb je een mooie basis voor jouw thuishotel.

Houten jaloezieën van SUNWAY® raambekleding zijn de perfecte basis voor een natuurlijke hotel stijl.

Vele mogelijkheden

We hopen dat we je hebben geïnspireerd met ons verhaal. Er is zoveel mogelijk. En welke kleur jij ook kiest dit najaar, er is altijd perfect passende raambekleding. Natuurlijke materialen, luxe stoffen, basic kleuren, uitgesproken kleuren, alles kan! Wil je meer informatie en alle collecties live bekijken? Loop dan eens vrijblijvend binnen bij een SUNWAY® showroom bij jou in de buurt. Een afspraak maken kan natuurlijk ook. Zo kun jij veilig en op je gemak inspiratie opdoen.

Bovenstaande staat ook in Stek Magazine nummer 02. Dit is een online woonmagazine in de vorm van een interieur app. Iedere 6 weken verschijnt er een nieuwe uitgave met nieuwe wooninspiratie. Waar je ook bent, je hebt altijd wooninspiratie voor jouw stek bij de hand!

De app is gratis te downloaden uit de Apple App Store of Google Play Store. SUNWAY® staat in editie 02 van Stek Magazine.

stek-apple   stek-play-store