* DEZE ACTIE IS INMIDDELS VERLOPEN*

Het is eindelijk zomer! SUNWAY┬« heeft de zomer in zÔÇÖn bol en daarom houden we een Zonnige Zomeractie: 

Bij aankoop van SUNWAY┬« houten jaloezie├źn en Woodweave blinds krijgt u het 2e product voor de halve prijs. De actie is geldig op de gehele houtcollectie.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op deze actie:

  • Bij aankoop van SUNWAY┬« houten jaloezie├źn en/of Woodweave blinds ontvangt u het 2e product voor de helft van de prijs.   
  • Elk 2e product (het product met de laagste verkoopprijs) in een order wordt tegen 50% van de consumentadviesprijs geleverd. Bij aankoop van meerdere producten wordt gerekend met een veelvoud van 2. Dus op het 2e, 4e, 6e product etc. krijgt u 50% korting. 
  • De korting wordt berekend over de producten met de laagste verkoopprijs. Bij een order van bijvoorbeeld 3 producten, geldt de korting voor het product met de laagste prijs. Bij een order van 5 producten, geldt de korting voor de 2 producten met de laagste prijs.

Houten Jaloezie├źn
Hout is d├ę natuurlijke sfeermaker. Het cre├źert een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving.
Lichtinval en privacy kunnen perfect geregeld worden met een houten jaloezie.

Woodweave Blinds
Een geheel ander type houten raamdecoratie zijn de Woodweave Blinds, een houten optrekgordijn. Woodweave Blinds (letterlijk: jaloezie├źn van geweven hout) zijn zeer decoratief en leverbaar in drie weefstructuren en twee modellen.

Vraag uw SUNWAY dealer naar de voorwaarden. Een SUNWAY dealer bij u in de buurt vindt u hier.
Deze actie is alleen geldig in Nederland.