*LET OP! DEZE ACTIE IS INMIDDELS VERLOPEN*

Om het jaar goed in te luiden introduceren we op 1 februari de SUNWAY® Winteractie:

Top Down/Bottom Up optie gratis op handbediende modellen van Duette® & Plissé Shades en Horizontale jaloezieën.

Praktisch én decoratief, dat is de Top Down/Bottom up bedieningsvorm. De raambekleding kan vrij voor het raam gepositioneerd worden. Dit zorgt voor de optimale combinatie van lichtregulering en privacy.

De SUNWAY® Winteractie loopt van 1 februari 2023 tot en met 19 maart 2023. Gemotoriseerde modellen, TruFit™ en FrameFit modellen zijn uitgesloten van deze actie

Duette® Shades
Met Duette® Shades kunt u daadwerkelijk besparen op de energierekening. De honingraatstructuur van Duette® Shades creëert een natuurlijk luchtkussen, met een isolerende werking. In de zomer houdt dit de warmte buiten en blijft het binnen heerlijk koel. In de winter houdt dit de warmte binnen en de kou buiten. Dat betekent dat u in de zomer bespaart op aircokosten en in de winter op stookkosten. En dat is in deze tijden van stijgende energieprijzen heel actueel. 

Plisé Shades
Met raambekleding kun je zonlicht en warmte goed reguleren, zeker ook in de slaapkamer. SUNWAY® informeert en inspireert jou graag met raambekleding die jouw slaapkamer koel houdt, zodat je ook dan kunt genieten van een goede nachtrust. Plissé Shades zijn soms voorzien van een bijzondere coating. Zo zorgt een Topar® coating of een metal coating voor een hoge reflectie van zonnewarmte. 

Horizontale jaloezieën
Horizontale jaloezieën zijn door de jaren heen altijd populair geweest, vanwege het goede ontwerp en de praktische functionaliteit. Vroeger werden horizontale jaloezieën vaak toegepast in kantoorruimtes en ze hadden dan ook lang een zakelijk en saai imago. Dat is tegenwoordig gelukkig heel anders, want geen ander product biedt een betere daglichtregulering dan horizontale jaloezieën.

Actievoorwaarden

  • Bij aankoop van een Duette® Shade, plissé shade of een Horizontale jaloezie
    ontvangt de u de optie Top Down/Bottom Up gratis, op alle handbediende modellen.      
  • Gemotoriseerde modellen, TruFit™ en FrameFit modellen zijn uitgesloten van deze actie.