Welk vouwgordijn past in jouw interieurstijl?

Bij een vouwgordijn denk je misschien al snel aan een landelijk interieur. En daar komen ze natuurlijk prachtig tot hun recht, maar wij willen jou ook graag laten zien hoe mooi vouwgordijnen staan in een modern en strak interieur.

Vouwgordijn zonder baleinen

Heb jij een landelijk interieur of misschien wel een mooie erker? Dan zijn vouwgordijnen zonder baleinen een goede keuze. Een vouwgordijn zonder baleinen hangt lekker nonchalant, zeker als je kiest

voor een 100% linnen stof. Een kreuk in de stof is niet erg en geeft alleen maar meer karakter aan dit model vouwgordijn. Maar kies je hetzelfde model in een glanzende transparante stof met een mooi dessin, dan maakt dit vouwgordijn een mooi statement in een modern en stads interieur. Het voegt dan een touch of nonchalance toe aan het verder strakke interieur.

“Een vouwgordijn zonder baleinen hangt lekker nonchalant, zeker als je kiest voor een 100% linnen stof.”

Vouwgordijnen met baleinen

Behalve het model zonder baleinen zijn er ook vouwgordijnen met baleinen aan de voor- of achterzijde van het gordijn.

De baleinen zorgen ervoor dat de segmenten van het vouwgordijn mooi strak hangen. Een model met baleinen, gemaakt van een chique glanzende stof of een prachtige volle velours zorgen voor een luxe uitstraling in ieder interieur.

Transparant
Half transparant
Dim-out
Dicht

Rijkheid aan stoffen en kleuren

De stof bepaalt voor een groot deel de sfeer van het vouwgordijn. De collectie van SUNWAY® biedt een grote keuze aan stoffen. Je vindt er veel natuurlijke stoffen als linnen en katoen. Verder zijn er veel stoffen die een rijk en luxe gevoel geven, zoals velours of stoffen met metaaldraad en chique glanzende stoffen. Ook zijn er mooie dessins: linnens

met fraaie borduursels, glanzende strepen, naturelle stippen en klassieke prints in een moderne, hedendaagse uitvoering. De stoffen worden ingedeeld naar transparantie. Transparante en half transparante stoffen zijn luchtig en filteren het zonlicht mooi. Dichte stoffen zorgen voor meer privacy. Dim-out stoffen laten geen licht door en zorgen bijvoorbeeld voor een donkere slaapkamer, ook in de zomer. Het is ook mogelijk om een vouwgordijn te voeren met een dichte of een dim-out voeringstof.

“Het aanbod in kleur is groot. Liefhebbers van naturel wonen vinden hier zeker hun favoriete tint. Maar ook liefhebbers van diepe kleuren als petrol en flessengroen, van zachte pastels of mooi vergrijsde tinten worden bediend.”

Kindveilig en gemakkelijk

Standaard wordt een vouwgordijn voorzien van kettingbediening, maar er is ook keuze uit elektrische bediening.

Daarmee kun je vanuit je vanuit je luie stoel je vouwgordijn bedienen. Dat kan via een afstandsbediening, maar ook via jouw Smart Home hub, zoals bijvoorbeeld Homey, de TaHoma® Box of Connexoon. Dan kun je je vouwgordijn met je smartphone aansturen.

Alle vouwgordijnen van SUNWAY® zijn natuurlijk kindveilig, zowel de elektrisch bediende als de vouwgordijnen met ketting- bediening. Welke stof, kleur, bediening of welk model je ook kiest, een vouwgordijn geeft direct warmte en sfeer aan jouw interieur. Wil je de nieuwe collectie

zelf bekijken? Kom dan langs bij een SUNWAY® Showroom bij jou in de buurt. Hier kun je je goed laten inspireren en informeren.

Vind een SUNWAY® showroom

stek_5

Bovenstaande staat ook in Stek Magazine nummer 10. Dit is een online woonmagazine in de vorm van een interieur app. Iedere 6 weken verschijnt er een nieuwe uitgave met nieuwe wooninspiratie. Waar je ook bent, je hebt altijd wooninspiratie voor jouw stek bij de hand!

De app is gratis te downloaden uit de Apple App Store of Google Play Store.
SUNWAY® staat in editie 10 van Stek Magazine.

stek-apple
stek-play-store