In 2022 vieren we ons 60-jarig jubileum en dit najaar doen we dat met de Oktober Woonmaand jubileumactie.

4e product gratis, bij aankoop van 4 SUNWAY® Duette® Shades
en Duette® Colour on Demand Shades. 

Let op! Deze actie is verlopen.

Hiermee  zetten we onze nieuwe collectie Duette® Shades goed in het zonnetje.  De nieuwe collectie  is een kleurige en veelzijdige collectie geworden, met mooie nieuwe stofkwaliteiten met mooie structuren, in verschillende transparanties, van transparant tot verduisterend. Lees hier meer over de SUNWAY® Duette® Shades. Hier vindt u meer informatie over de Duette® Colour on Demand Shades, die in maar liefst 800 kleuren leverbaar zijn.

Duette® Shades bieden behalve het decoratieve aspect een aantal functionele eigenschappen:

Bespaar op uw energierekening
Met Duette® Shades kunt u daadwerkelijk besparen op de energierekening. De honingraatstructuur van Duette® Shades creëert een natuurlijk luchtkussen, met een isolerende werking. In de zomer houdt dit de warmte buiten en blijft het binnen heerlijk koel. In de winter houdt dit de warmte binnen en de kou buiten. Dat betekent dat u in de zomer bespaart op aircokosten en in de winter op stookkosten. En dat is in deze tijden van stijgende energieprijzen heel actueel. 

Verbeter de akoestiek
In de huidige interieurs wordt vaak gewerkt met harde vloeren en harde materialen als kunststof, metaal en glas. Daardoor klinken de ruimtes vaak hol, wat niet bijdraagt aan een fijne sfeer. Ook hier leveren Duette® Shades een welkome bijdrage. Ze isoleren geluid en dempen daarmee de galm in de ruimte. Een goede akoestiek verlaagt het stressniveau, verbetert de communicatie en verlicht het gevoel van vermoeidheid.

Smart comfort
Kiest u voor bedieningsgemak? Duette® Shades zijn ook gemotoriseerd leverbaar. Er zijn verschillende type motoren. Natuurlijk zijn alle elektrisch bediende jaloezieën te integreren in een Smart Home omgeving met behulp van een hub. Bediening van de Duette® Shade gaat dan via een app op een smartphone.

Actievoorwaarden

  • Bij aankoop van 4 SUNWAY® Duette® Shades of Duette® Colour on Demand Shades ontvangt u het 4e product gratis. 
  •  Elk 4e product (het product met de laagste verkoopprijs) in een order wordt tegen 0% van de consumentadviesprijs geleverd. Bij aankoop van meerdere producten wordt gerekend met een veelvoud van 4. Dus het 4e, 8e, 12e product etc. is dan gratis.
  • De korting wordt berekend over de producten met de laagste verkoopprijs. Bij een order van bijvoorbeeld 8, 9 of 11 producten, geldt de korting dan voor de 2 producten met de laagste prijs.
  • De actieperiode loopt van 1 oktober t/m 6 november 2022.


Vraag uw SUNWAY® dealer naar de voorwaarden. Een SUNWAY® dealer vindt u hier.