De tijd vliegt! Het is inmiddels alweer oktober en dat is traditioneel de Woonmaand. In de herfst brengen we weer steeds meer tijd binnenshuis door. Hoe leuk is het dan om weer met je interieur bezig te zijn. Daarom houden wij de hele maand de SUNWAY Oktober Woonmaandactie.

4e product gratis, bij aankoop van 4 SUNWAY® Duette® en Plissé Shades

U krijgt elke 4e Duette® of Plissé Shade gratis, bij aankoop van 4 Duette® of Plissé Shades. Cadeautje van ons, om uw interieur weer helemaal klaar te maken voor dit najaar.Duette® Shades bieden behalve het decoratieve aspect een aantal functionele eigenschappen:

Bespaar op uw energierekening
Met Duette® Shades kunt u daadwerkelijk besparen op de energierekening. De honingraatstructuur van Duette® Shades creëert een natuurlijk luchtkussen, met een isolerende werking. In de zomer houdt dit de warmte buiten en blijft het binnen heerlijk koel. In de winter houdt dit de warmte binnen en de kou buiten. Dat betekent dat u in de zomer bespaart op aircokosten en in de winter op stookkosten. En dat is in deze tijden van stijgende energieprijzen heel actueel. 

Verbeter de akoestiek
In de huidige interieurs wordt vaak gewerkt met harde vloeren en harde materialen als kunststof, metaal en glas. Daardoor klinken de ruimtes vaak hol, wat niet bijdraagt aan een fijne sfeer. Ook hier leveren Duette® Shades een welkome bijdrage. Ze isoleren geluid en dempen daarmee de galm in de ruimte. Een goede akoestiek verlaagt het stressniveau, verbetert de communicatie en verlicht het gevoel van vermoeidheid.

Smart comfort
Kiest u voor bedieningsgemak? Duette® Shades zijn ook gemotoriseerd leverbaar. Er zijn verschillende type motoren. Natuurlijk zijn alle elektrisch bediende jaloezieën te integreren in een Smart Home omgeving met behulp van een hub. Bediening van de Duette® Shade gaat dan via een app op een smartphone.

Actievoorwaarden

  • Bij aankoop van 4 SUNWAY® Duette® of Plissé Shades ontvangt u het 4e product gratis. 
  •  Elk 4e product (het product met de laagste verkoopprijs) in een order wordt tegen 0% van de consumentadviesprijs geleverd. Bij aankoop van meerdere producten wordt gerekend met een veelvoud van 4. Dus het 4e, 8e, 12e product etc. is dan gratis.
  • De korting wordt berekend over de producten met de laagste verkoopprijs. Bij een order van bijvoorbeeld 8, 9 of 11 producten, geldt de korting dan voor de 2 producten met de laagste prijs.
  • De actieperiode loopt van 1 oktober t/m 5 november 2023.

Vraag uw SUNWAY® dealer naar de voorwaarden. Een SUNWAY® dealer vindt u hier.