* LET OP: DEZE ACTIE IS INMIDDELS VERLOPEN! *
Nieuwe lente, nieuwe actie: graag introduceren wij de SUNWAY® Lente actie 2023. Deze actie Winteractie loopt van 1 mei 2023 tot en met 4 juni 2023.

Ontvang nu het 4e rolgordijn gratis, bij aankoop van 4 SUNWAY®
rolgordijnen of Nubus® rolgordijnen.

Actievoorwaarden:

  • Bij aankoop van 4 SUNWAY® rolgordijnen of Nubus® rolgordijnen ontvangt de consument het 4e product gratis.
  • Elk 4e product (het product met de laagste verkoopprijs) wordt gratis geleverd. Bij aankoop van meerdere producten wordt gerekend met een veelvoud van 4. Dus het 4e, 8e,12e product etc. is dan gratis.
  • De korting wordt berekend over de producten met de laagste verkoopprijs. Bij een order van bijvoorbeeld 8, 9 of 11 producten, geldt de korting dan voor 2 producten.


Rolgordijnen
Het rolgordijn blijft een klassieker in raambekleding. Rolgordijnen passen perfect in ieder interieur. Onze uitgebreide collectie biedt een ruime keuze in stoffen in sfeervolle kleuren. Er is een passend rolgordijn voor elk raamtype in elke ruimte.

Nubus Rolgordijnen
Het Nubus® rolgordijn geeft de klassieker onder de raambekleding een geheel nieuwe dimensie. Bent u op zoek naar een unieke raambekleding met een chique uitstraling? Dan is het Nubus® rolgordijn een uitstekende keuze. Het Nubus® rolgordijn wordt standaard uitgevoerd met metalen kettingbediening, pearlchrome designsteunen en een aluminium onderlat.

Vraag uw SUNWAY dealer naar de voorwaarden. Een SUNWAY dealer bij u in de buurt vindt u hier.