Met raambekleding kun je zonlicht en warmte goed reguleren, zeker ook in de slaapkamer. SUNWAY ® informeert en inspireert jou graag met raambekleding die in de zomer jouw slaapkamer koel houdt, zodat je ook dan kunt genieten van een goede nachtrust.Er zijn een aantal typen raambekleding die zeer geschikt zijn voor toepassing in de slaapkamer omdat ze eigenschappen hebben die in de zomer voor meer koelte zorgen.

Decoratief en functioneel 

Raambekleding die zowel decoratief als

functioneel is, zijn Duette® Shades.  In de zomer weren ze de warme van de naar binnen schijnende zon, door de goede reflectie van de zonnestraling. De warmteopname kan tot 78% gereduceerd worden. Zo blijft het in de zomer aangenaam koel binnen.

Het is mooi én praktisch om een Duette® shade te combineren met een transparante Plissé Shade. Op minder zonnige dagen filtert de transparante Plissé Shade het licht in je slaapkamer heel mooi.

’s Avonds en op echt zonnige dagen kun je dan de Duette® shade gebruiken.

BED ANIMATIE

Rolgordijnen, paneelgordijnen en plissé shades zijn soms voorzien van een bijzondere coating. Zo zorgt een Topar® coating of een metal coating voor een hoge reflectie van zonnewarmte.

Reflecterende coatings

Rolgordijnenpaneelgordijnen en Plissé Shades zijn soms voorzien van een bijzondere coating. Zo zorgt een Topar® coating of een metal coating voor een hoge reflectie van zonnewarmte. Ook verduisteringsstoffen weren licht en warmte.

SUNWAY® heeft verduisterende rolgordijnen en Duette® Shades. Houten en aluminium jaloezieën zijn natuurlijk ook geschikt voor de slaapkamer. Houd deze dan overdag gesloten. Vouwgordijnen van geweven hout (Woodweaves) of van stof zijn ook heel mooi in combinatie met overgordijnen.

Baby- en kinderkamers

Ook voor de baby- en kinderkamer is goede raambekleding heel belangrijk. In de zomer blijft het ’s avonds lang licht. Een verduisterend rolgordijn of een verduisterende Duette® Shade zorgt voor een donkere en koele kamer, waardoor uw kleintje ook in de zomer lekker slaapt.

Veiligheid voor kinderen gaat boven alles. Alle SUNWAY® raambekleding is dan ook veilig. Er zijn verschillende koordloze bedieningsvormen leverbaar.

Op minder zonnige dagen filtert de transparantie Plissé Shade het licht in je slaapkamer heel mooi.

stek_5

Kijk op de website voor de complete collectie raambekleding van SUNWAY® of klik hier voor een SUNWAY® showroom bij  jou in de buurt.

Bovenstaande staat ook in Stek Magazine nummer 9. Dit is een online woonmagazine in de vorm van een interieur app. Iedere 6 weken verschijnt er een nieuwe uitgave met nieuwe wooninspiratie. Waar je ook bent, je hebt altijd wooninspiratie voor jouw stek bij de hand!

Stek Magazine is geschikt voor smartphones en tablets met Android en iOS, ook voor oudere modellen. Het magazine wordt in verschillende versies opgemaakt, waardoor hij voor iedereen perfect leesbaar is.

De app is gratis te downloaden uit de Apple App Store of Google Play Store.
SUNWAY® staat in editie 9 van Stek Magazine.

stek-apple
stek-play-store