Spice up your kitchen?

Welke soort raambekleding je kiest voor jouw keuken hangt af van een aantal factoren. Denk hierbij aan de stijl van je keuken. Heb je veel inkijk? Heb je een zonnige keuken of juist een donkere keuken? Naast het type raambekleding kan de kleurkeuze ook heel veel impact hebben. Neutrale tinten zijn een veilige keuze voor elke moderne en tijdloze keuken. Met gekleurde pannen en accessoires kun je elk seizoen zo weer een nieuw kleurtje aanbrengen. Maar je kan ook juist de raambekleding gebruiken om jouw keuken de nodige ‘spice’

te geven. Een neutrale witte keuken bijvoorbeeld krijgt een heel andere uitstraling met een mooie tint raambekleding. Vind je het lastig om te kiezen? Net zoals elk recept begint de inrichting van de keuken ook met het juiste basisingrediënt: mooie raambekleding. Mix en match erop los en probeer alle prachtige kleuren van SUNWAY® Duette® Color on Demand Shades uit. Naast de keuken kun je ook meteen kijken wat het effect is voor jouw woonkamer. Welke kleur past bij jou?

SUNWAY® heeft voor elke keukenstijl de perfecte raambekleding. Van naturel tinten tot kleurrijk. Van prachtige stoffen rolgordijnen tot houten jaloezieën. De basis voor elke smaakvolle keuken.

Color on Demand

Kleur is helemaal terug in het interieur. Grijze banken maken plaats voor warmere kleuren. Ook in de vloerkleden zien we veel terra-tinten en mooie patronen. Je raambekleding kan gewoon meedoen in deze trend. SUNWAY® biedt met Duette® Color on demand Shades een collectie met keuze uit maar liefst 800 kleuren. Duette® Shades bestaan uit twee lagen stof die samen

een gesloten honingraatstructuur vormen. Dat is naast decoratief ook heel functioneel. Ze zijn isolerend en je kunt zo op stookkosten besparen in de winter. In de zomer reduceren ze de warmteopname. Je huis blijft zo koeler. Bovendien zorgen ze voor een verbeterde akoestiek in huis. Dat is zeker plezierig in de keuken waar je vaak een harde vloer hebt.

Hoe werkt het?

In de collectie zit een kleurenwaaier met 800 kleurstalen. Daaruit kies je de kleur die het best bij jouw interieur past. Houd de kleurenwaaier eenvoudig bij je keuken, muur, bank of kussens

en kies de perfect bijpassende kleur. Van licht tot donker en van wit tot felle kleuren. Zo breng jij elke ruimte tot leven!

Houten jaloezieën en Woodweave blinds

Ga jij meer voor de natuurtinten? Dan staan houten jaloezieën heel mooi. Heb jij een houten keukenblad of een houten vloer? Zoek een houten jaloezie in dezelfde tint en de sfeer in je keuken is meteen warm en gezellig. Maar ook hout is leverbaar in zoveel tinten. Wat dacht je van zwarte houten jaloezieën, voor een stoere uitstraling?

Een bijzonder alternatief voor houten jaloezieën zijn Woodweave blinds. Dit zijn rolgordijnen of vouwgordijnen van geweven hout. Ook Woodweave blinds zijn in veel kleuren leverbaar. En welke kleur je ook kiest, met Woodweave blinds creëer je meteen een fijne sfeer.

Een geheel ander type houten raamdecoratie zijn de Woodweave blinds (letterlijk: jaloezieën van geweven hout), een houten optrekgordijn.

Bedieningsvormen

SUNWAY® heeft verschillende motorisatie-opties in haar assortiment en voor elke situatie of motortype is wel een specifieke bedieningsvorm te verkrijgen. Bij elke raamdecoratie zijn verschillende bedieningsvormen mogelijk:

SmartCord®

Het SmartCord® systeem is een praktisch en kindveilig bedieningssysteem met een intrekbaar koord op constante koordlengte.

Eindloos koordbediening

Standaard wordt de Duette® Color on Demand Shade geleverd met Eindloos koordbediening en is ook leverbaar in de populaire Top Down/Bottom Up uitvoering.

Kettingbediening

Standaard worden alle SUNWAY® vouwgordijnen geleverd op een witte rail
met metalen ketting.

LiteRise®

Lightrise® is een kindveilig model, bedienbaar door middel van een handgreep aan de onderlat en is ook leverbaar in de populaire Top Down/Bottom Up uitvoering.

Elektrische bediening

Behalve met kettingbediening, kunnen de SUNWAY® vouwgordijnen worden geleverd met gemotoriseerde bediening. Hierbij heeft u de keuze uit een accumotor en een bedrade 230V motor.

Smart Home

Woon jij al in een Smart Home? SUNWAY® raambekleding past daar perfect in. Dus als jouw cappuccino ’s ochtends automatisch gezet wordt en de Sonos zachtjes jouw favoriete playlist afspeelt, dan doet je SUNWAY® raambekleding gewoon mee in jouw flow.

Vele mogelijkheden

We hopen dat we je hebben geïnspireerd met ons verhaal. Er is zoveel mogelijk. En welke kleur jij ook kiest dit najaar, er is altijd perfect passende raambekleding. Natuurlijke materialen, luxe stoffen, basic kleuren, uitgesproken kleuren, alles kan! Wil je meer informatie en alle collecties live bekijken? Loop dan eens vrijblijvend binnen bij een SUNWAY® showroom bij jou in de buurt. Een afspraak maken kan natuurlijk ook. Zo kun jij veilig en op je gemak inspiratie opdoen.

Bovenstaande staat ook in Stek Magazine nummer 07. Dit is een online woonmagazine in de vorm van een interieur app. Iedere 6 weken verschijnt er een nieuwe uitgave met nieuwe wooninspiratie. Waar je ook bent, je hebt altijd wooninspiratie voor jouw stek bij de hand!

De app is gratis te downloaden uit de Apple App Store of Google Play Store. SUNWAY® staat in editie 07 van Stek Magazine.

stek-apple   stek-play-store