Weet je dat raambekleding een grote sfeermaker is in je interieur? Vaak bedenk je eerst hoe je hele interieur eruit moet zien: welke kleur op de muur, hoe moet de vloer eruit zien, plofbank of strakke bank, landelijk of modern, stoere of chique eettafel? De keus voor raambekleding wordt vaak als laatste gemaakt, terwijl dit heel bepalend is voor de sfeer in je huis. Met raambekleding kun je de lichtinval perfect regelen en binnenshuis een heerlijke zomersfeer creëren.

Scandinavische woonstijl

In de Scandinavische woonstijl passen veel typen raambekleding. Houten jaloezieën zijn bijvoorbeeld heel mooi. In puur wit of juist in een mooie houtkleur, passend bij de poten van je bank of tafel. Duette® Shades zijn decoratief en veelzijdig en voegen warmte toe aan je interieur, terwijl ze tegelijkertijd letterlijk de zomerwarmte uit je huis weren

Industriële woonstijl

Ga jij voor de industriële woonstijl? Overweeg dan eens verticale jaloezieën. Deze hebben een stoer karakter en versterken de industriële sfeer van jouw interieur. Maar ook horizontale jaloezieën in metallic kleuren of zwarte Duette® Shades doen het goed in deze woonstijl.

Design

Staat jouw huis vol design? Dan doen de strakke types als horizontale jaloezieën of paneelgordijnen het goed.

City chique woonstijl

Is wit met een beetje bling meer jouw stijl? Een verrassende keuze zijn dan Woodweave blinds, maar toch passen deze geweven houten vouwgordijnen prachtig in de City Chique stijl.

Landelijke woonstijl

Hou je van de landelijke stijl? Dan passen houten jaloezieën prachtig. Deze geven nog meer warmte aan je landelijke interieur. Maar ook vouwgordijnen, gemaakt van luchtige linnens of juist rijke warme stoffen voegen iets extra’s toe aan je landelijke interieur.

Kortom, voor iedere woonstijl is er passende SUNWAY raambekleding.
Voor meer inspiratie kun je terecht in de SUNWAY showroom.

stek_4

Bovenstaande staat ook in Stek Magazine.

Dit is een online woonmagazine in de vorm van een interieur app. Iedere 6 weken verschijnt er een nieuwe uitgave met nieuwe wooninspiratie. Waar je ook bent, je hebt altijd wooninspiratie voor jouw stek bij de hand!

Stek Magazine is geschikt voor smartphones en tablets met Android en iOS, ook voor oudere modellen. Het magazine wordt in verschillende versies opgemaakt, waardoor hij voor iedereen perfect leesbaar is.

De app is gratis te downloaden uit de Apple App Store of Google Play Store.
SUNWAY® staat in editie 4 van Stek Magazine.

stek-apple
stek-play-store