Lichtinval beïnvloeden

Met goede raambekleding reguleer je lichtinval. Dat heeft invloed op de sfeer in de ruimte. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je nog meer van je cappuccino geniet als je de zonnestralen van de najaarszon voelt en ziet. En als je een deadline hebt, valt het zonlicht niet direct op je beeldscherm.

Mooi en praktisch

Behalve functioneel is raambekleding ook nog eens heel decoratief. Het zorgt voor een fijn thuisgevoel. Denk bijvoorbeeld aan houten jaloezieën die meteen warmte toevoegen aan de ruimte. Of vouwgordijnen van velours, die een luxe gevoel

geven. SUNWAY® heeft voor iedere ruimte en functie passende raambekleding. Om je op weg te helpen, is er een leuke tool.  Daarmee krijg je per ruimte nuttige informatie en doe je inspiratie op.

Swipe om de tijd
van de dag te veranderen

Ramen met afwijkende vormen

Behalve de soorten raambekleding hierboven zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wil je meer informatie of wil je de raambekleding eens bekijken? Bezoek dan een SUNWAY® showroom bij jou in de buurt. Daar staan alle SUNWAY® collecties en daar hangen ook veel producten. Loop eens vrijblijvend naar binnen. Als je liever een afspraak maakt, dan kan dat natuurlijk ook.

Bovenstaande staat ook in Stek Magazine nummer 06 2020. Dit is een online woonmagazine in de vorm van een interieur app. Iedere 6 weken verschijnt er een nieuwe uitgave met nieuwe wooninspiratie. Waar je ook bent, je hebt altijd wooninspiratie voor jouw stek bij de hand!

De app is gratis te downloaden uit de Apple App Store of Google Play Store. SUNWAY® staat in editie 06 2020 van Stek Magazine. stek-apple   stek-play-store