De SUNWAY® Odysee® Shade behoort tot de familie van onze populaire Duette® Shades. Ze hebben dezelfde isolerende werking, maar bieden daarnaast de unieke mogelijkheid om de afzonderlijke cellen in en uit te vouwen. Dat betekent dat je de SUNWAY® Odysee® Shades als een jaloezie open kunt zetten.

Creatief met licht spelen

De cellen van de Odysee® Shade kunnen traploos en op iedere hoogte worden versteld. Daardoor kan het doorzicht volledig naar eigen wens worden geregeld. Als de cellen volledig zijn uitgevouwen, is de Odysee® Shade volledig gesloten en heb je maximale privacy, maximale energiebesparing en volledig onzichtbare koorden.

Als de cellen helemaal zijn ineengevouwen, biedt de Odysee® Shade maximale transparantie, lichtregulering en doorzicht. Door de openheid van de cellen te variëren, kan het invallende licht eenvoudig zelf worden gereguleerd. Iedere stand geeft bovendien een andere doorkijk, waardoor je met de Odysee® Shades creatief met licht kunt spelen.

Uniform beeld van buiten

De stoffen die voor dit product worden gebruikt zijn lichtdoorlatend en zorgen voor zacht gefilterd licht. Odysee® Shades zijn in eigentijdse naturelkleuren leverbaar, maar de achterzijde is altijd wit. Zo kun je voor verschillende vertrekken een andere kleur kiezen. Dankzij de witte achterzijde krijg je altijd een uniform beeld van buiten.

Kindveilige bediening

Er zijn verschillende bedieningsvormen voor de Odysee® Shades. Zo kun je kiezen voor:

  • Handbediening met een eindeloze koordbediening.
  • Powertouch bediening is een kindveilige elektrische bediening met een bedieningsstang. Met de bedieningsknop gaat de shade in stapjes open of dicht en omhoog of omlaag.
  • De nieuwe Simplicity motorbediening maakt gebruik van een afstandsbediening met stapfunctie. Door de omhoog of omlaag toets korter dan twee seconden in te drukken, gaat de Odysee® Shade in kleine stapjes open of dicht. Hierdoor kun je de lichtinval zeer precies regelen. Druk je de toets langer in, dan gaat de Odysee® Shade geheel omhoog of omlaag. Ook deze bedieningsvorm is bijzonder kindveilig.

Uniek en veelzijdig

Met Odysee® Shades heb je een unieke en veelzijdige raambekleding en een echte eyecatcher in jouw interieur. Stap eens binnen bij je SUNWAY® showroom om de Odysee® Shades te bekijken.